Cluj: Apartament 2 camere, cu panorama, in imobilul recent finalizat de Bonjour Residence. Vezi aici cat costa:

Updated on iulie 2, 2015

Dezvoltatorul ansamblului Bonjour Residence vinde cu COMISION 0%, apartament de 2 camere cu panorama.

Apartamentul oferit spre vanzare beneficiaza de o suprafata utila de 54.27 mp la care se adauga o terasa de 6.58 mp. Apartamentul este compus din living, bucatarie, dormitor, hol si baie. Are orientare estica, spre interiorul ansamblului. De la inaltimea etajului 7 ofera o frumoasa priveliste.

Pretul de vanzare este 61.156 euro + TVA, pentru stadiul semifinisat.

Toate apartamentele din noul imobil se incadreaza la TVA de 5% si pot fi achizitionate prin programul Prima Casa sau prin alte tipuri de credite.

1

Ansamblul Bonjour Residence este prevazut cu 8 imobile de locuinte cuprinse intre P+2 si P+7+R, in total peste 600 de apartamente. Proiectul se realizeaza in etape, primele blocuri 6 fiind date deja in folosinta si inscrise in cartea funciara, cu CF individual pe fiecare apartament. Peste 95% din apartamentele din primele 6 imobile sunt vandute, transcrise pe noii proprietari si locuite.

Ansamblul Bonjour Residence se construieste in zona Buna Ziua, una dintre cele mai dorite locatii rezidentiale din Cluj-Napoca. Acesta este prevazut cu apartamente finisate/ semifinisate , locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi, terenuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, piateta, spatii comerciale, cladire de birouri clasa A.

error: Content is protected !!