Aeroportul Cluj: Ruta noua catre Spania cu Vueling. Va avea curse in paralel cu Wizz-Air

Updated on iunie 16, 2015 Încă o companie low-cost îi va duce în această vară pe ardeleni, de pe Aeroportul Internațional Cluj în Spania, la Barcelona. Este vorba despre compania Vueling, care a operat zboruri de la Cluj și vara trecută, iar acum va efectua curse în paralel cu Wizz Air.

„Vueling va veni pe zborul Cluj-Barcelona în această vară. Anul trecut, faptul că a intrat Vueling pe Barcelona, a adus pasageri noi, nu a fost afectat deloc Wizz-Air, din contră, au fost ore diferite. După cum se știe, Vueling oferă și conexiuni, foarte multe din Barcelona, a fost și o competiție pe preț, fiind prețuri mai mici, s-a creat piață nouă.

Sperăm să aducem și alte companii la Cluj, suntem în discuții cu companii pentru destinații noi”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca, citat de Vocea Transilvaniei.

ccc

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca este al doilea ca mărime din România, iar de aici sunt operate 23 de destinații regulate și 9 zboruri charter turistice spre 15 țări de destinație.

error: Content is protected !!