„O sa ne uitam foarte atent la Cluj” – Liviu Dragnea

Updated on noiembrie 19, 2014 Liderul social-democrat Liviu Dragnea a susţinut că le va răspunde în interiorul partidului celor care îi cer demisia pentru eşecul în alegerile prezidenţiale, şi nu prin intermediul presei. Dragnea a mai spus că votul a fost unul total atipic şi se va face o analiză la Comitetul Executiv de săptămâna viitoare, pentru a stabili dacă responsabilitatea revine liderilor de filiale sau celor care au coordonat campania de la centru, potrivit evz.ro

“Trebuie o analiză cum nu s-a făcut în PSD până acum niciodată”, a spus Dragnea după conferinţa de presă în care preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că nu demisionează de la guvern şi că rămâne alături de Dragnea.

foto: Andrei Dascalescu
foto: Andrei Dascalescu

“Ne vom uita cu atenţie la Cluj, să vedem dacă este cineva acolo care ar fi putut stopa acest val sau nu”, a spus Dragnea evitând însă se îl nominalizeze direct pe vicepreşedintele social-democrat Ioan Rus.

Preşedintele executiv al PSD a mai afirmat că “Victor Ponta a fost un candidat bun şi corect. A fost şi este un premier foarte bun “.

În contextul în care a vorbit despre Cluj, el a precizat că acum ies la iveală toţi cei care au avut poate alt proiect în toată această perioadă. “Sunt lucruri care trebuie tranşate definitiv la Comitetul Executiv”.

 

error: Content is protected !!