Clujeanca ajunsa la capatul rabdarii din cauza “circului” de pe Calea Turzii. “Masina mi-o fac praf, iar ca pieton imi risc viata”

Updated on august 28, 2014 Nemulţumirile clujenilor vizavi de şantierul de pe Calea Turzii par să nu se sfârşească, în condiţiile în care atât traficul auto, cât şi circulaţia pietonilor în zonă sunt grav afectate de lucrări.

Calea Turzii este una dintre arterele principale ale Clujului, iar primăria clujeană a decis ca anul acesta să reabiliteze zona. Astfel, în primăvară au demarat lucrările, iar de atunci şoseaua şi trotuarele sunt în şantier, spre disperarea şoferilor şi a pietonilor. Dovadă stau numeroasele reclamaţii făcute municipalităţii cu privire la calitatea şi la încetineala cu care se munceşte.  

cluj

O clujeancă dă propriul exemplu pentru a reliefa calvarul celor care străbat Calea Turzii. Femeia spune că a renunţat să mai circule cu maşină, însă nici în calitate de pieton nu este mai în siguranţă. “As dori sa stiu cat mai dureaza “circul” de pe Calea Turzii? Daca in fiecare zi as merge la serviciu cu masina si m-as intoarce tot cu masina pe gropile care sunt pe aceasta strada, ar insemna ca din 2 in 2 saptamani sa merg cu masina in service. Cine imi plateste reparatiile? Raspuns: eu. Din aceasta cauza aleg sa merg si sa vin pe jos pe aceasta minunata Calea Turzii, pana cind lucrarea sau “circul” se va termina. Dar nici asta nu este o solutie buna pentru mine pentru ca asa imi pun viata in pericol! Azi nu am putut trece de un camion parcat frumos pe trotuar asa ca am coborat pe carosabil ca sa pot inainta. Si asta nu e singurul obstacol pe care trebuie sa-l treci ca sa mergi pe acest trotuar… sari peste gropi, peste mormane de pietre, mai cobori din cand in cand de pe trotuar ca sa vezi daca de data asta scapi cu viata, asa de distractie… si tot asa…”, le-a scris clujeanca celor de la Primărie. (sursa: citynews.ro)

Aceasta a lăsat de înţeles că situaţia se va înrăutăţi odată cu începerea şcolii, când traficul va fi şi mai intens: “Intrebarea mea este de ce dureaza asa de mult aceasta lucrare si cand va fi gata? Pentru ca sunt convinsa ca nu sunt singura persoana care s-a saturat sa vada sapaturi si gropi in Cluj. E revoltator ca de 2 luni de zile sa nu se termine asa o lucrare. Si daca ati uitat, va aduc eu aminte: in 15 septembrie incepe scoala!”, a adăugat clujeanca în mesajul postat pe site-ul domnuleprimar.ro.

Potrivit primarului Emil Boc, modernizarea Căii Turzii va fi încheiată în toamna acestui an, mai exact până pe 1 octombrie.

error: Content is protected !!