Steaua pe Cluj Arena cu Sporting? Alin Tişe le-a făcut invitație după ce UEFA a cerut schimbarea de urgență a gazonului de pe Național Arena

Updated on august 16, 2017 Național Arena are din nou probleme cu gazonul. Oficialii de la UEFA au transmis echipei FCSB că nu le vor permite să joace acolo dacă nu se schimbă gazonul. Primăria București a început o cursă contra-cronometru pentru schimbarea gazonului. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe i-a invitat să joace returul cu Sporting pe Cluj Arena.

Surse din administrația locală au dezvăluit pentru Gazetă că oficialii de la Nyon au luat legătura cu administratorii Primăriei București, după ce-au văzut starea proastă a gazonului de pe Arena Națională.

Steaua pe Cluj Arena cu Sporting? Alin Tişe le-a făcut invitație după ce UEFA a cerut schimbarea de urgență a gazonului de pe Național Arena 1

“Au existat la nivel instituțional mai multe discuții pe axa București – Nyon cu reprezentanți ai UEFA în ceea ce privește starea gazonului de pe Arena Națională!

Li s-au prezentat mai multe imagini de la cele două meciuri, iar răspunsul de la UEFA a fost că pentru a omologa terenul pentru manșa retur a play-off-ului de Champions League cu Sporting de pe 23 august, acesta trebuie schimbat în totalitate!”, spun cei de la gsp.ro.

Alin Tişe, CJ Cluj, citat de Ziua de Cluj: “Invităm FCSB sa joace pe Cluj Arena . La Cluj Arena gazonul nu a fost schimbat niciodată integral. Dupa UNTOLD care a găzduit 60.000 de persoane pe gazon doar 5% din suprafaţă a trebuit schimbată.

Pe când pentru schimbarea gazonului integral pe Naţional Arena s-au cheltuit până acum 1 milion de euro. Cluj Arena a costat 35 mil euro fara TVA , adică 1100 euro/scaun, iar Naţional Arena a costat 230 mil euro fara TVA, respectiv 4.000 euro/scaun”.

Steua a încheiat la egalitate, 0-0, mecioul tur de la Lisabona împotriva celor de la Sporting.

error: Content is protected !!