Cluj. Alin Tișe: „Guvernul P.S.D. a transformat bugetul țării în bugetul P.S.D. Guvernul PSD fură banii clujenilor și îi dă în județele roșii.”

Updated on iulie 22, 2017 Împărțeala făcută de Guvernul PSD este criticată de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. După ce județele conduse de lideri PSD au primit mai mulți bani de la Guvern, deși contribuția lor la bugetul țării este mai mică decât cea a Clujului, președintele CJ le cere guvernanților să „oprească această bătaie de joc la adresa muncii fiecărui clujean”.

„Guvernul PSD fură banii clujenilor și îi dă în județele roșii.

Cluj. Alin Tișe: „Guvernul P.S.D. a transformat bugetul țării în bugetul P.S.D. Guvernul PSD fură banii clujenilor și îi dă în județele roșii.” 1

Guvernul PSD continuă să-i umilească pe clujeni

Opriți această bătaie de joc la adresa muncii fiecărui clujean!

Bugetul tării nu este bugetul partidului-stat P.S.D.!

Fiecare clujean prin taxe și impozite contribuie la bugetul statului.

Pixul d-nei Shhaideh, executanta d-lui Dragnea, a decis să fure acești bani și să-i dea după bunul plac în alte județe.

Voi solicita ministrului dezvoltării să aloce bani suplimentari județului Cluj pe măsura contribuției la bugetul de stat. Este inadmisibil ca județe precum Teleorman, Mehedinți, Olt Giurgiu și altele mult mai mici să primească mai mulți bani de la guvern!

Este inadmisibil ca alocările să se decidă la partid de către P.S.D. ca un șantaj politic la adresa aleșilor locali de la alte partide!

Voi formula plângeri către toate instituțiile interne și internaționale cu privire la alocarea pe criterii politice, preferențiale, a banilor bugetului țării de către  P.S.D”, a transmis Alin Tise printr-un comunicat.

Olt, Teleorman, Giurgiu și Buzău sunt județele care au primit cei mai mulți bani de la Ministerul Dezvoltării în primele șase luni ale acestui an. Banii au plecat prin controversatul Program Național de Dezvoltare Locală, care era promis a fi un „program așteptat de toți primarii, indiferent de culoarea politică”.

Favorizate au fost la împărțirea banilor prin PNDL tocmai județele din care provin susținătorii lui Liviu Dragnea, iar defavorizate au fost județele „galbene” (câștigate, la locale, de reprezentanții PNL) și cele „verzi” (dominate de UDMR).

error: Content is protected !!