(Foto) Accident Cluj: Impact VIOLENT! Un Golf a intrat pe contrasens. 3 victime!

Updated on iunie 23, 2017 Joi seara două autoturisme s-au ciocnit la podul N din Mănăștur. Un Golf a intrat pe contrasens, șoferul fiind băut, și a lovit un Wokswagen Polo. 3 persoane au fost rănite!

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Salajan Sebastian a postat o fotografie cu mesajul: „Accident cu victime sub pod la Manastur”

(Foto) Accident Cluj: Impact VIOLENT! Un Golf a intrat pe contrasens. 3 victime! 1

Tereza Voicu Golf-ul de cluj cu sofer aflat sub influența alcool pătrunde pe contrasens în coliziune frontala cu polo de mures 3 victime cu soferul vinovat cu tot,alcoolemie conform martorilor 0.98

Magnoliu Ion Stan: Accident sub Manastur / nod N mai multe masini implicate, multe ambulante si masini de politie. Pare f grav. Se circula decent.

(Foto) Accident Cluj: Impact VIOLENT! Un Golf a intrat pe contrasens. 3 victime! 2

(foto: Alexandra Petis. O femeie rănită. Se pare ca unul ce conducea beat a intrat în ea…)

(Foto) Accident Cluj: Impact VIOLENT! Un Golf a intrat pe contrasens. 3 victime! 3

Robert Kozma Golf 4 a intrat pe contrasens.Soferul era baut.

(foto: Mihaela Ioana Țoc. Cel cu golful, din câte am înțeles, a coborât de pe Bucium… și a intrat pe contrasens. Soțul e acolo și mi-a zis. Cel cu golful cobora foarte tare pe partea opusa, cum mergi spre polus ( cobori de pe pod spre polus), beat fiind a ieșit cu viteza, rezultatul L-ați văzut)

(Foto) Accident Cluj: Impact VIOLENT! Un Golf a intrat pe contrasens. 3 victime! 4

(Foto) Accident Cluj: Impact VIOLENT! Un Golf a intrat pe contrasens. 3 victime! 5

Crisan Alin Persoana din golf, era lovita la picior, iar in cealalta masina soferul a fost lovit la cap si la mana stanga, era constient, dar nu coerent, i-a fost acordat primul ajutor de catre o doamna, medic, aflata in trafic.
Eu nu stiu cine a fost vinovat ca am ajuns acolo fix la impact, nu am vazut altceva

error: Content is protected !!