Cluj: „Simt că mă sufoc când circul cu bicicleta pe străzi”

Updated on aprilie 10, 2017 Cel mai ecologic mijloc de transport este „sufocat” de neatenția șoferilor și lipsa unor benzi mai lungi de circulație speciale. Pe platforma de sesizări mycluj.e-primariaclujnapoca.ro au fost reclamate Primăriei mai multe situații.

Sesizare:
As dori sa traiesc momentul in care civilizatia va veni si in orasul Cluj-Napoca. In speta, sa se acorde prioritate si sa se incurajeze efectuarea deplasarilor zilnice prin intermediul mijloacelor nemotorizate in oras. Simt ca ma sufoc cand circul cu bicicleta pe strazile Clujului.

Cluj: „Simt că mă sufoc când circul cu bicicleta pe străzi” 1

As dori sa vad o campanie publica de sprijin si incurajare al biciclistilor, precum in orasele vest-europene. E vital pentru sanatatea publica! 

Răspuns Primărie:
Precizam faptul ca prin proiectele pe care le deruleaza si le implementeaza, Primaria incearca sa promoveze aceste mijloace de transport, alternative. Va asiguram de faptul ca, asa cum s-a intamplat in cazul strazilor nou reabilitate in cadrul proiectelor europene incheiate anul trecut, vom prevedea realizarea de piste pentru bicicliști si in proiectele viitoare de modernizare a strazilor.

De asemenea, prin implementarea benzilor dedicate pentru transportul in comun si prin modernizarea acestuia, speram ca tot mai multi clujeni sa renunte la circulatia cu masinile personale prin centrul orasului. Va multumim!

Sesizare:
AS DORI SA VA SESIZATI IN LEGATURA CU FAPTUL CA IN CARTIERUL SOMESENI NU EXISTA NICI O STATIE CLUJ BIKE, CEEA CE ESTE FOARTE NECONVENABIL PENTRU LOCUITORI DEOARECE AR FI DE MARE AJUTOR MACAR IN ZONA AEROPORTULUI DACA NU E POSBIL MAI MULTE

Raspuns Primărie
Va multumim pentru sugestie. Vom tine cont de aceasta in procesul de realizare a extinderii sistemului ClujBike.

Sesizare
Statia de biciclete ClujBike din Piata Garii este mult subdimensionata fata de cererea din zona respectiva. Sunt statii de peste 20 de biciclete in cartiere dar in zona garii statia de biciclete are doar 9 locuri, Este nevoie de cel putin dublarea capacitatii acestei statii. Multumesc

Răspuns Primărie:
Buna ziua, Va multumim pentru sugestie. Vom tine cont de aceasta in procesul de realizare a extinderii sistemului ClujBike.

error: Content is protected !!