Cluj: Capcane perfecte pentru pietoni. „Domnule primar, nu este posibil sa fie facut un pasaj subteran pentru pietoni la aeroport? In continuare este o aventura trecerea de pietoni de acolo.

Updated on martie 28, 2017
Clujul are parte de câteva capcane perfecte pentru pietoni în mai multe zone din oraș. Oamenii spun că le este frică să iasă din casă din cauza mașinilor.

Pe platforma domnuleprimar.ro, P.P. i-a scris lui Emil Boc: „Nu este posibil sa fie facut un pasaj subteran pentru pietoni la aeroport? In continuare este o aventura trecerea de pietoni de acolo.
Cluj: Capcane perfecte pentru pietoni. „Domnule primar, nu este posibil sa fie facut un pasaj subteran pentru pietoni la aeroport? In continuare este o aventura trecerea de pietoni de acolo. 1

O alta problema pe care vreau sa o sesizez este nesimtirea cu care masinile opresc brusc pe prima banda, chiar langa sens, si printro sfidare fara margini, pun avariile si pleaca. Taximetristii la fel. De foarte multe ori trebuie sa cobori pe sosea pentru ca unii pur si simplu urca toata masina pe trotuar. Chiar nu se poate face ceva?”

B. A. către Emil Boc: „Am observat zilele trecute ca pe strada Dunarii, dupa intersectia cu strada Harghita, au fost instalate limitatoare de viteza.
In trecut, la o alta sesizare, am fost informati cum ca nu se instaleaza pentru ca este traseul pentru transportul in comun.

As vrea sa stiu motivul pentru care nu se instaleaza pe toata strada, in special de la nr 1 pana la nr 22.
Intre numere 1 si 22 avem un indicator 30km/h si in trecut cu alta ocazia mi s-a spus ca este zona rezidentiala. Ne este frica sa iesim din curte pe trotuar din cauza masinilor care circula cu viteza exagerata si la traversarea strazii trebuie sa te gandesti bine chiar daca este o trecere de pietoni”.

L.P. tot către Emil Boc:
„Multe stradute care intalnesc strada Fantanele / Vlahuta si care reprezinta drumul spre/dinspre scoala al copiilor din zona nu sunt marcate cu trecere de pietoni (ex: strada Petuniei, intersectia peste drum de Policlinica Grigorescu). Soferii care circula pe aceste stradute au prioritate in acest fel. La intersectii sunt aproape intotdeauna parcate neregulamentar masini care ingreuneaza vizibilitatea.

Mai ales daca luam in considerare inaltimea copiilor. Trecerea peste strada Vlahuta in dreptul scopii e asigurata de prezenta unui politist in fiecare dimineata, dar pana acolo e mai periculos. Exista planuri sa fie create zone de trecere in siguranta a copiilor? Va multumesc”.

error: Content is protected !!