Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse

Updated on martie 3, 2017 Cirrculația din Cluj a fost dată peste cap astăzi după ce au avut loc 4 accidente în mai multe locuri din oraș, în mai puțin de 60 de minute.

Primul accident a avut loc în zona cartierului Mărăști, pe strada Fabricii, mai multe autoturisme fiind implicate într-o coliziune. Polițiștii și un echipaj SMURD au intervenit la fața locului pentru a acorda asistență persoanelor implicate, o femeie având nevoie de îngrijiri medicale. O autoutilitară, un Ford Fiesta și un taximetru au fost implicate în accident, informează citynews.ro.
Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse 1
(foto: Andrei Moldovan)

Câteva minute mai târziu, un grav accident de circulație a avut loc pe Traian Vuia, în zona trecerii pentru pietoni din apropierea Aeroportului Internațional Cluj. Un pieton a fost spulberat de o mașină în timp ce traversa strada.

Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse 2
(foto: Sergiu Cristian via Info Trafic jud Cluj)

Tereza Voicu #IPJCLUJ Conform primelor informaţii, un bărbat, de 44 de ani, din Câmpia Turzii, in timp ce circula cu un autoturism pe strada Traian Vuia, cu direcţia Cluj-Napoca – Apahida, a surprins şi accidentat un bărbat, de 38 de ani, din Cluj-Napoca, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Bărbatul a fost transportat la unitatea medicala.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Tot în zona Mărăști, dar pe Teodor Mihali, două autoturisme s-au ciocnit în zona benzinăriei Mol. De această dată nu s-au înregistrat victime.
Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse 3
(foto: Madalina Bucur via Info Trafic jud Cluj)

Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse 4

(foto: Alex Belc via Info Trafic jud Cluj)

Seria accidentelor rutiere a continuat după aproximativ o jumătate de oră cu un nou eveniment, petrecut de această dată pe Bulevardul Muncii. Și aici, două autovehicule s-au ciocnit într-o intersecție, după ce unul dintre ele nu a acordat prioritate.

Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse 5 Foto Cluj: 4 Accidente în mai puțin de 60 de minute! Pieton spulberat pe trecere, mașini distruse 6

( foto: Vlad Morar‎ via Info Trafic jud Cluj)

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!