FELICITĂRI! U-Banca Transilvania Cluj a câştigat pentru al doilea an la rând Cupa României la baschet masculin

Updated on februarie 18, 2017 U-BT Cluj Napoca a câștigat pentru a doua oară consecutiv Cupa României după o finală câștigată în fața echipei BC Mureş Târgu Mureş cu scorul de 79-78 (17-19, 28-22, 12-20, 22-17).

Meciul a fost unul echilibrat, însă finalul a fost unul de vis. În ultimele patru minute, frâiele au fost preluate de mureșeni, foarte inspirați pe finalizare și concentrați în defensivă. Aceștia au reușit să șteargă de pe tabelă cele șase puncte avute în avantaj de către U-Banca Transilvania în minutul 36, scrie u-bt.ro

FELICITĂRI! U-Banca Transilvania Cluj a câştigat pentru al doilea an la rând Cupa României la baschet masculin 1
(Foto Facebook U-BT Cluj Napoca)

BC Mureș conducea cu 78-74 cu 80 de secunde înainte de fluierul final, însă Aleksandar Rasic nu a fost de acord cu deznodământul cerut de mureșeni. O triplă cu 45 de secunde înainte de final, la care a adăugat un jump shot de două puncte au trecut echipa clujeană la conducere!

Chiar daca în ultimele secunde Alin Borșa a avut soarta meciului în mâini, acesta a preferat o aruncare de trei puncte în loc să se apropie de coș și să înscrie două, a ratat și Cupa României a rămas la Cluj.

Video cu bucuria de la final:

Aleksandar Rasic (21 de puncte, trei pase decisive şi două recuperări) şi Vlad Moldoveanu (16 puncte, patru pase decisive şi 14 recuperări) au contribuit la victoria formaţiei clujene.

error: Content is protected !!