Accident Cluj: Bunicuță lovită pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de la locul faptei! „Rog pe cei care au vazut sau au informatii despre accident, sa anunte Politia sau pe mine”

Updated on ianuarie 19, 2017 O femeie în vârstă a fost lovită în această dimineață pe o trecere de pietoni de la Albac, colt cu Liviu Rebreanu. Șoferul a fugit de la locul accidentului și acum este căutat de o mașină galbenă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujGabi Denes a scris: „Buna ziua. Azi dimineata,la ora 8,45 a avut loc un accident pe trecerea de pietoni Albac, colt cu Liviu Rebreanu. A fost accidentata o bunicuta, iar cel care a provocat accidentul, a fugit de la fata locului.

Accident Cluj: Bunicuță lovită pe trecerea de pietoni, șoferul a fugit de la locul faptei! „Rog pe cei care au vazut sau au informatii despre accident, sa anunte Politia sau pe mine” 1

Rog pe cei care au vazut sau au informatii despre accident, sa anunte Politia sau pe mine. E vb.de o masina de culoare galbena. Multumesc”.

Laura Csoregi Gabi, a patit ceva bunicuta?
Gabi DenesEste in spital.A trecut cu masina peste piciorul dansei.
Foszto Szilard Incercati la Hotel Royal poate bat camerele pana acolo
Gabi Denes Acum am fost anuntata ca,au fost verificate camerele de la hotel.Nu stiu inca daca se vede ceva.Soferul era tanar ,asa mi s-a mai spus.
Gabi DenesBunicuta are fractura la trei degete,iar maine va fi operata.
Revenim cu detalii!
error: Content is protected !!