Cluj: De 3 ani, Frătia Bărboșilor ajută oameni. Sunt bărboși, au figuri dure și umblă îmbrăcați cu tricouri negre. “Aștia îs niște îngeri. Îngeri!”

Updated on decembrie 2, 2016 Ajută pentru că vor, nu din obligație. Nu așteaptă nimic de la politcieni. Pur și simplu fac. Sunt barbosi, au figuri dure și umbla îmbrăcați cu tricouri negre. Sunt Beard Brothers, o frăție a bărboșilor.

Campia Turzii, o zi de joi, un apartament de la ultimul etaj.
Doi barbosi curata cu flexul tavanul in care apa a patruns in voie ani la rand. In hol, aglomeratie mare. Alti borbosi tatuati si cateva fete cu percing-uri curata varul plin de mucegai, potrivit stirileprotv.ro.

15320253_348845255483018_163963336_n

Zambesc. Printre ei, batrana Rozalia nu-si crede ochilor minunea care i se intampla in casa.
Rozalia Deac: “Astia is niste ingeri. Ingeri. Nu am visat, credeti-ma, nici in visele mele cele mai placute, credeti-ma, azi noapte nu am putut sa dorm.

Credeti-ma, nici acuma. E ceva fantastic. E ceva deosebit de placut. Eu am parte de foarte putine bucurii in viata. Asta e o bucurie foarte foarte mare pentru mine.”

“Ce ne mana e faptul ca o putem face. Suntem o mana de oameni. Nu facem din obligatie. Din dorinta de a arata ceva. Si exista sens. Care? Cred ca bunatatea.”

Andrei e manager, Vladimir e bucatar, Oscar e barman, Patricia e artist si asa mai departe. Toti au joburi pe care insa le lasa deoparte pentru a face bine.

Ei sunt Beard Brothers si Sisterhood, pe romaneste “Fratia barbosilor si a surioarelor”, tineri care au iesit din rand, au luat atitudine si fac bine. In Cluj, formeaza o mare familie care a ajuns acum la aproape 400 de persoane, oameni care nu mai asteapta ca sistemul sau statul sa le aduca schimbarea. Au pornit-o ei.

Vezi aici Video:

Au strans bani si lucruri si s-au dus la oameni. Acum, incearca sa-i ajute sa iasa din saracie, sa-i puna la treaba in gradini, sa-i invete sa traiasca altfel, iar ei sa le vanda produsele la oras.

error: Content is protected !!