(Video) Accident Cluj: Vezi imagini de la accidentul TERIBIL soldat cu un decedat și 5 răniți de la Stejăriş

Updated on iunie 26, 2016 O persoană a decedat iar altele 5 au fost rănite într-un grav accident de circulație care a avut loc sămbătă în localitatea Stejăriş din judeţul Cluj. Un autoturism a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autoutilitară.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a confirmat pentru ziarulunirea.ro și preluat de jurnalul.ro că șoferul autoutilitarei, care este înmatriculată în Alba, a fost rănit, de asemenea, o femeie din Cluj, pasageră în același autovehicul, a suferit răni grave pentru care a necesitat transportarea de urgență, cu un elicopter SMURD, la un spital din Târgu Mureş.

Din primele cercetări a rezultat faptul că autoturismul, în care se aflau cinci persoane, şi care circula dinspre Alba către Turda, s-a izbit frontal de autoutilitară, după ce şoferul s-a angajat în depăşirea unui TIR.

Vezi aici Video postat de inTurda Media pe Youtube.com:

”Au fost rănite trei persoane din autoturism şi două din celălalt autovehicul. O persoană rănită, pasageră în autoutilitară, a fost transportată cu elicopterul la un spital din Târgu Mureş”, a spus Boie.

error: Content is protected !!