Recrutare de stewardese la Cluj. Vezi aici ce conditii trebuie sa indeplineasca

Updated on martie 3, 2015

Agenţia de plasare RSC CONSULTING a anunţat că recrutează 25 însoţitoare de bord pentru compania de aviație GULF AIR din Bahrain.

Potrivit unui comunicat de presă remis Vocea Transilvaniei, evenimentul de selecție cu angajatorul GULF AIR va avea loc sâmbătă, 7 martie 2015, începând cu ora 8:00, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

„Cerințele obligatorii pentru candidate sunt vârsta minimă de 21 ani, înălţime minimă 160 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză (scris și vorbit), fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere. Angajatorul GULF AIR oferă tinerelor care vor fi angajate un salariu mediu lunar de 1.900 Euro, transport gratuit către şi de la locul de muncă, cazare, uniformă gratuită, asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente, 36 zile de concediu/an”, se arată în comunicatul agenţiei.

Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să completeze formularul disponibil aici (http://goo.gl/forms/C3y5goGMlA), şi, de asemenea, să trimită la adresa de email recrutare@rsc-consulting.ro CV-ul Europass în limba engleză şi o poză full body până în data de 5 Martie 2015. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Agenţia a derulat, începând cu anul 2013, mai multe evenimente de selecţie, fiind angajate până acum 42 de românce în cadrul companiei de aviaţie FLY NAS din Arabia Saudită.

error: Content is protected !!