Recția CFR-ului după ce Dan Petrescu a spus că vrea un buget de 40 de milioane €

Updated on mai 19, 2022 Dan Petrescu a declarat că vrea un buget de 40 de milioane de euro la CFR pentru sezonul viitor. Nu ar mai vrea ca CFR să se facă de râs cu echipe din Luxemburg sau alte „puteri” fotbalistice.

“Aș vrea 40 de milioane de euro. Nu am cerut, că nu am de unde să cer. Nici cu banii ăștia nu ne calificam în UCL, dar avem o șansă mai mare la grupele Europa League.

Recția CFR-ului după ce Dan Petrescu a spus că vrea un buget de 40 de milioane € 1

Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puțin noroc și inspirație, chiar și cu bugetul pe care îl vom avea. Și în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi țelul. Mai mult, ar fi un miracol”, a spus Dan Petrescu, pentru GSP.ro.

Președintele clubului, Cristi Balaj, i-a răspuns, în direct la Fotbal Club.

“De 40 de milioane de euro nu putem să-i facem bugetul. Dar nu banii joacă. Contează cum cheltui banii pe care îi ai. Depinde ce management ai. Încercăm să creăm o echipă competitivă pe plan internațional și să realizăm mai mult decât ce am făcut la precedenta participare în Europa.

Vrem cel puțin să accedem în grupele Europa League. E o părere proprie, nu am discutat-o în cadrul colectivului”, a spus Cristi Balaj, la Fotbal Club.

Suma cerută de Dan Petrescu este una imensă dacă ar fi să ținem cont de nivelul campionatului din Liga 1, dar și de datoriile mari pe care ardelenii le au în momentul de față. Deși “feroviarii” au cel mai mare buget din acest moment în România, aceștia au fost eliminați în acest sezon încă din grupele UEFA Conference League.

error: Content is protected !!