Primark deschide primul magazin de haine în Cluj Napoca

Updated on mai 14, 2024 Primark deschide primul magazin de haine în Cluj Napoca 1

Retailerul irlandez Primark, care a deschis primul magazin din România în decembrie 2022, intenţionează să se extindă cu al 4-lea magazin din România, în centrul comercial VIVO!, Cluj-Napoca. Unitatea va fi prima locaţie Primark din regiunea de nord-vest a ţării şi urmează să fie inaugurată în 2025.

“Este un moment emoționant pentru noi, deoarece anunțăm cel de-al patrulea magazin din România, care se va deschide în Cluj-Napoca anul viitor. Suntem mândri de creșterea noastră continuă în România, precum și în Europa Centrală și de Est, unde vom avea 17 magazine în șase piețe, până la sfârșitul anului 2025. Cluj-Napoca este un oraș vibrant și sunt sigur că experiența de cumpărături pentru care Primark este cunoscut și apreciat va fi apreciată de locuitorii orașului și ai zonelor înconjurătoare”, spune Maciej Podwojski, Director ECE, Primark.

Noul magazin va ocupa un total de 3.700 de metri pătraţi de spaţiu comercial împărţit pe două etaje. În prezent, 55% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat să atingă pragul de 100% până în 2030.

„Suntem bucuroși că un retailer important precum Primark a ales VIVO! Cluj-Napoca pentru a-și extinde prezența locală. Este, în același timp, o confirmare a eforturilor noastre constante de dezvoltare și diversificare a portofoliului nostru de branduri pentru a oferi clienților o experiență de cumpărături interesantă și complexă.

Cluj-Napoca este unul dintre orașele cu cea mai mare creștere din România, cu o economie în continuă dezvoltare, precum și un centru universitar de renume, prin urmare suntem siguri că prezența Primark va susţine poziționarea VIVO! ca principală destinație de shopping în oraș și în regiune”, a precizat și Fulga Dinu, Country Manager CPI România.

Primark a deschis primul magazin din România în centrul comercial ParkLake Shopping Center, Bucureşti, care a fost urmată la scurt timp de o a doua locaţie în capitală, în AFI Cotroceni. Cel de-al treilea magazin se va deschide în Iulius Town, Timişoara, în cursul acestui an.

Primark continuă să-şi consolideze prezenţa în Europa Centrală şi de Est, deschizând noi magazine în Budapesta, Ungaria; Praga, Republica Cehă; şi Bydgoszcz, Polonia în 2024.

error: Content is protected !!