Cluj. Simona Halep și Emma Răducanu invitate la Transylvania Open. „Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească pe Emma  și să o aplaude!”

Updated on septembrie 13, 2021 Simona Halep și Emma Răducanu sunt așteptate la Cluj pentru turneul Transylvania Open.

Următoarea întrecere la care fostul lider mondial va lua parte este BNP Paribas Open, din Indian Wells, California. Turneul, pe care Simona l-a câștigat în 2015, se va desfășura între 6 și 17 octombrie.

Cluj. Simona Halep și Emma Răducanu invitate la Transylvania Open. „Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească pe Emma  și să o aplaude!” 1

După BNP Paribas Open urmează Kremlin Cup, din Moscova, competiție care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Simona are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013. În fine, ultimul turneu din sezon la care Simona Halep va lua parte este găzduit chiar în România. Simona va participa la Transylvania Open de la Cluj-Napoca. Competiția se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă.

La competiţia de la Cluj-Napoca este așteptată și Emma Răducanu, noua senzație din tenisul feminin. Sportiva britanică cu tată român l-a impresionat pe Patrick Ciorcilă, directorul turneului, care a declarat pentru GSP că „o așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia asteaptă să o întâlnească și să o aplaude!”.

error: Content is protected !!