Cel mai celebru restaurant din centrul Clujului se închide după 16 ani

Updated on august 6, 2024 Cel mai celebru restaurant din centrul Clujului se închide după 16 ani 1

După 16 ani, restaurantul Baracca din Cluj-Napoca se închide definitiv. Anunțul a fost făcut de antreprenoarea Maria Dunca, pe pagina de Facebook.

„Acum 16 ani, am început ceva despre care nu credeam că va deveni ceea ce este acum, Baracca. L-am văzut înflorind prin ochii mei, dar cel mai important, prin privirea clienților noștri, cărora le mulțumesc pentru că au crezut în acest proiect încă de la început. În timp ce am crescut ca restaurant, am crescut și ca familie, de-a lungul anilor Baracca a reușit să dobândească cea mai pasionată, talentată și muncitoare echipă pe care aș putea-o cere vreodată.

Toți acești oameni m-au ajutat să-mi transform visul în realitate, ceva pentru care voi fi mereu recunoscătoare. Momentele pe care acest loc ne-a permis să trăim împreună sunt cele pe care le vom prețui pentru totdeauna. Totuși, după mulți ani de creștere, am început să recunosc că nu ne mai rămâne spațiu pentru a face acest lucru, asta m-a condus la decizia de a încheia definitiv această poveste.

Restaurantul va fi închis definitiv începând cu data de 12 august. Prin urmare, toți cei care ar dori să retrăiască această experiență pentru ultima dată sunt invitați să o facă. În sfârșit, mulțumesc din nou tuturor celor care au crezut în acest proiect la fel de mult ca și mine, acești ani trecuți au fost de neuitat”, a anunțat Maria Dunca, proprietara localului.

Printre cei care regretă faptul că oraşul va pierde o locaţie valoroasă se numără şi Adi Hădean sau Tudor Giurgiu.

Unul dintre chefii de renume ai ţării, Adi Hădean, a postat un comentariu pe pagina de Facebook a restaurantului Baracca din Cluj-Napoca, lângă anunţul cu privire la faptul că se va închide. “Aplauze din picioare pentru voi! Părerea mea o cunoști, Maria, nu o mai repet aici. Îmi pare rău pentru ce pierde Clujul”, a transmis Adi Hădean.

“Of, of… it was a wonderful ride! Câte amintiri”, a transmis şi regizorul şi omul de cultură care se identifică cu festivalul TIFF, Tudor Giurgiu celor de la restaurantul Baracca.

error: Content is protected !!