Andre Agassi și Steffi Graf, convinși cu greu să vină la Cluj. „A trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul”

Updated on iunie 15, 2024 Andre Agassi și Steffi Graf, convinși cu greu să vină la Cluj. „A trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul” 1

Andre Agassi și Steffi Graf vor juca astăzi un meci demonstrativ, la Cluj-Napoca, împotriva cuplului Simona Halep – Andrei Pavel, sosind în România în noaptea de vineri spre sâmbătă. CXei doi au fost convinși cu greu să vină la Cluj.

Dezvăluie organizatorul evenimentului, Patrick Ciorcilă, potrivit Adevarul:Au fost îngrijorați de partea de security, a trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul. Alături de Simona, Țiriac, domnul Năstase au contat foarte mult în poveste. Doamna Virginia Ruzici, cu toții au o istorie cu ei doi și ne-a ajutat foarte mult“.

După ce s-au convins că România este o țară sigură, Agassi și Steffi Graf au lăsat fițele deoparte și nu au înaintat nicio cerință specială către hotelul de cinci stele, Radisson Blu, unde vor fi cazați. Ba chiar nemțoaica a acceptat să vină la Cluj-Napoca chiar vineri, în ziua în care a împlinit 55 de ani.

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival
Fostul lider WTA Simona Halep a ajuns, vineri, la Cluj-Napoca, unde va participa la Sports Festival. Sportiva a fost întâmpinată la aeroport de primarul Emil Boc, care i-a urat “bun venit şi revenit acasă”, potrivit news.ro
“I-am spus bun venit şi revenit acasă. Sunt convins că se simte ca acasă. M-a impresionat faptul că oamenii de la aeroport au aplaudat. Asta arată că Simona rămâne în sufletul românilor. I s-a făcut o mare nedreptate. Să o încurajăm mâine în Sala Polivalentă şi să îi urăm drum bun în tenisul mondial. Simona inspiră o generaţie întreagă”, a spus Boc, citat de stiripesurse.ro.

Halep s-a declarat încântată de primirea de care a avut parte: “Primirea este superbă aşa că am păşit cu dreptul”. “Mă simt bine. Mă bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă. La meciul demonstrativ o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebită”.

error: Content is protected !!