(Video) Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 al lui Nistor. Emil Boc: „Bravooo Cluj! Regal fotbalistic. Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, în această seară a câștigat Clujul, am avut parte de cel mai frumos și spectaculos meci de fotbal dintre “U” și CFR!”

Updated on august 22, 2023 Emil Boc a trăit ca un ultras golul de 3-3 marcat de Dan Nistor din penalty în minutul 78. Primarul Clujului s-a bucurat enorm imediat după ce Sebastian Colțescu a dictat penalty și mai ales după ce decizia „centralului” a fost validată din camera VAR.

Bucuria nu a durat mult timp, pentru că rivalii de la CFR Cluj au majorat din nou avantajul, în urma golului marcat de Jefte Betancor din minutul 82, după o pasă bună a lui Avounou, scrie Fanatik.

Emil Boc: „Bravooo Cluj! Regal fotbalistic și spectacol total pe teren și în tribune!
Chiar dacă unii suntem mai supărați și alții mai bucuroși, în această seară a câștigat Clujul, am avut parte de cel mai frumos și spectaculos meci de fotbal dintre “U” și CFR!

Haide “U”!
Respect CFR!

Admirație galeriilor și suporterilor celor două echipe!
Da, se poate și la Cluj un meci – spectacol ca la Milano (Inter – A.C. Milan), Roma (Lazio – A.S. Roma) sau Manchester (Man. United – Man. City)!”

Ianis Stoica, debusolat: „Un egal era echitabil”

Autor al unei „duble”, Ianis Stoica este de părere că meciul ar fi trebuit să se încheie la egalitate între U Cluj și CFR Cluj, date fiind ocaziile de gol pe care ambele formații le-au avut.

Este dezamăgire în echipa noastră. Consider că meritam să obținem măcar un egal din acest meci. Nu știu ce s-a întâmplat. Am lăsat spații foarte mari în apărare și, la acest nivel, am încasat 4 goluri.

Consider că am fost egalii lor. Am avut și o altă ocazie cu capul, a avut și Tescan una din corner în prelungiri, dar au avut și ei șanse. Un egal era echitabil cred eu.

Când am venit în iarnă la U Cluj, antrenorii nu prea mă băgau în teren. A venit un alt antrenor, mi-a dat încredere și la fotbal trebuie să profiți de conjunctură ca să poți face ceva.

Aveam nevoie de aceste goluri. Nu mai marcasem de un an. Trebuie să o țin tot așa, altfel nu am făcut nimic”, a declarat Ianis Stoica, la microfonul Orange Sport, conform Gazeta Sporturilor.

error: Content is protected !!