CFR Cluj insistă pentru a-l lua pe Philip Otele încă din această iarnă. „Dacă ne vom înțelege cred că pentru UTA este o afacere foarte bună. Jucătorul oricum ajunge la noi în vară”

Updated on februarie 1, 2023 În prezent, Philip Otele este jucătorul celor de la UTA Arad. Însă, având în vedere că a intrat în ultimele șase luni de contract, Otele s-a înțeles cu CFR Cluj, pentru un transfer la vară.

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, susține că le-a oferit mai multe variante șefilor de la UTA Arad pentru a-l lăsa încă din această iarnă pe Philip Otele în „Gruia”.

CFR Cluj insistă pentru a-l lua pe Philip Otele încă din această iarnă. „Dacă ne vom înțelege cred că pentru UTA este o afacere foarte bună. Jucătorul oricum ajunge la noi în vară” 1

„Otele este jucătorul despre care am primit informații că urmează să semneze cu o echipă din Austria. Am discutat cu cei de la UTA și cu jucătorul și a semnat cu noi până în vară.

Chiar și astăzi am vorbit cu domnul Meszar și am propus anumite variante pentru a-l lua de acum, cu patru luni înainte, să le dăm procente sau să-l dăm pe Roger la ei.

Îmi doresc pentru el să plece și să joace. Din punctul meu de vedere, Roger este mult mai bun acum decât în momentul în care a venit la noi și a avut o pregătire de iarnă foarte bună.

Pentru Otele am oferit anumite beneficii financiare, procente, dacă ne vom înțelege cred că pentru UTA este o afacere foarte bună. Jucătorul oricum ajunge la noi în vară…”, a declarat Cristi Balaj, citat de as.ro.

CFR Cluj l-ar vrea și pe Andrej Kotnik, de la FC Koper

Ardelenii sunt interesați și de aducerea lui Andrej Kotnik, de la FC Koper, din Slovenia. Ardelenii ar fi dispuși să achite în schimbul său 400.000 de euro.

De-a lungul carierei, jucătorul de 27 de ani a mai evoluat, printre altele, pentru Crotone, în Italia, și pentru Maribor, în țara natală, informează digisport.ro.

Andrej Kotnik impresionează prin statura sa, 1,89 cm, calitate necesară în strategia lui Dan Petrescu, care este recunoscut că apreciază jucătorii înalți, buni la faze fixe.

error: Content is protected !!