Cluj: O adolescentă de 17 ani a murit după ce un tânăr de 21 de ani, a intrat în depășire într-un loc nepermis

Updated on ianuarie 30, 2023 O adolescenta de 17 ani și-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un grav accident de circulație în județul Cluj. Şoferul maşinii în care se afla fata, un tânăr de 21 de ani, a intrat în depăşire într-un loc nepermis, fără să se asigure, şi s-a izbit frontal de un alt autovehicul care venea de pe contrasens.

“La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:40, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe DN1 E60, în localitatea Bucea.

Conform datelor preliminare, polițiștii au constat că un tânăr în vărstă de 21 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe direcția Cluj Napoca spre Oradea, după o depășire neregulamentară ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din contrasens, condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul unei minore care se afla în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani. Testările alcoolscopice au indicat rezultate negative“, a transmis IPJ Cluj.

error: Content is protected !!