Gigi Becali continuă să-l laude pe Dan Petrescu: “Lumea spunea că nu joacă nimic CFR Cluj. Eu nu văd așa”

Updated on octombrie 26, 2022 Gigi Becali a vorbit despre rivala din Liga 1 și pune succesul echipei pe seama tehnicianului român. Becali nu s-a ferit și chiar l-a lăudat pe Dan Petrescu, chiar dacă în trecut s-a ferit să facă asta, ba chiar a ținut să-l ironizeze.

“Voi vedeți că nu joacă CFR nimic. Eu nu văd așa. Eu văd la Petrescu că au niște trasee, e adevărat că mai scurte. Eu văd un joc elaborat la Petrescu, voi spuneți că nu. Văd că din 4-5 pase au ajuns la poartă, asta văd. Eu văd altfel”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali continuă să-l laude pe Dan Petrescu: "Lumea spunea că nu joacă nimic CFR Cluj. Eu nu văd așa" 1

CFR Cluj este în acest moment pe locul al treilea în Liga 1, cu 28 de puncte, la 6 lungimi de liderul Farul Constanța, dar cu două partide mai puțin jucate. Nici vicecampioana României, antrenată de Nicolae Dică, nu stă foarte rău după patru victorii consecutive.

FCSB este pe poziția a șasea, cu 20 de puncte și două partide mai puțin jucate.

Dan Petrescu preia modelul lui Ten Hag la CFR: “O să stea acasă şi nu o să joace”

CFR Cluj s-a impus pe terenul rivalei U Cluj, scor 2-1, în etapa a 15-a din Liga 1. În timpul partidei, Ciprian Deac ar fi făcut un gest de nemulțumire spre banca tehnică a campioanei României, iar Dan Petrescu a fost pus să comenteze ceea ce s-a întâmplat.

Nu ştiu, se întâmplă atâtea lucruri într-un meci că nu ştiu ce putea fi. La adresa mea, nu cred. Jucătorii nu cred că ar face gesturi asupra mea, că dacă ar face nu ar mai juca după aia. Niciodată! Ştiţi că sunt foarte strict şi ţin mult la disciplină, jucătorii trebuie să respecte ce zice antrenorul.

Indiferent de nume. Unde e Ronaldo? Asta le-am şi spus azi la băieţi şi le-am dat-o la toţi. Ce a declarat Ten Hag. A declarat: ‘Ronaldo a fost cel mai mare jucător, e important pentru club, dar aici decid eu tot’. Aşa e şi la CFR Cluj, aici decid eu. Dacă un jucător, indiferent de nume, are probleme, o să stea acasă şi nu o să joace.

Nu o să îi dăm amendă… poate mai mică, un milion de euro să dăm, cum i-au dat lui Ronaldo, mai greu. Dar eu decid şi eu iau deciziile. Sper să fie bune”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă, citat de digisport.ro.

error: Content is protected !!