Fotbalistul crescut la Inter, tot mai aproape de CFR Cluj. Are 140 de meciuri jucate în Serie A

Updated on septembrie 14, 2022 Ibrahima Mbaye, fundașul dreapta crescut de Inter Milano este liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu Bologna.

Presa din Italia anunță că Ibrahima Mbaye este așteptat la Cluj, miercuri, pentru a semna. Contractul ar urma să se întindă pe un sezon, cu opțiune de prelungire dacă va confirma așteptările.

Fotbalistul crescut la Inter, tot mai aproape de CFR Cluj. Are 140 de meciuri jucate în Serie A 1
(Ibrahima Mbaye (stânga) și Antonio Candreva (dreapta))

Fotbalistul ar fi refuzat o ofertă venită din Major League Soccer (MLS) pentru a rămâne în Europa, informează digisport.ro.

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a participat alături de echipa națională a Senegalului la Cupa Africii pe Națiuni, reușind să câștige marele trofeu după finala cu Egipt.

Ibrahima Mbaye evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar poate juca și în flancul stâng al defensivei, informează prosport.ro.

Inter l-a vândut pe Ibrahima Mbaye, în 2015, pentru 3,5 milioane de euro.

Ibrahima Mbaye a jucat constant în Serie A în ultimii ani, însă fără să cucerească vreun trofeu. A făcut-o, însă, cu naționala Senegalului, în acest an, la Cupa Africii pe Națiuni, competiție în care a bifat trei meciuri jucate.

În palmares, fotbalistul care a evoluat cel mai des fundaș dreapta, dar poate acoperi și cealaltă bandă a apărării, mai are un titlu de campion al Italiei cu Inter, la U19.

error: Content is protected !!