Ce va face Darius Mabda, elevul din Cluj, cu premiul de 120.000 de euro de la Românii au Talent

Updated on mai 29, 2022 Darius Mabda este câștigătorul marelui premiu în valoare de 120.000 de euro! Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în preselecții, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală a sezonului 12.

Darius Mabda a spus în timpul finalei Românii au Talent ce ar vrea să dacă va câștiga marele primiu al emisiunii dela PRO TV. Astfel, Darius Mabda, care provie dintr-o familie modestă din Oradea, a spus că va cheltui banii pe a-și plăti studiile. Asta s-a și întâmplat, iar acum copilul are gânduri mari și spune că vrea să fie cunoscut în toată lumea.

Ce va face Darius Mabda, elevul din Cluj, cu premiul de 120.000 de euro de la Românii au Talent 1

„Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român”, a spus Darius Mabda, citat de wowbiz.ro.

Tânărul de 13 ani are planuri mari de viitor, tocmai de aceea își dorește să muncească și să se dezvolte din ce în ce mai mult. Darius speră ca într-o zi să ajungă pe cele mai mari scene din lume, reprezentând România cu capul sus.

Povestea tânărului din Oradea care a câștigat Românii au Talent 2022

După seara trecută, oamenii și-au dorit să știe cine este cu adevărat băiatul de 13 ani din Oradea care a câștigat marele premiu. Pe contul oficial de Facebook al emisiunii de pe Pro TV a apărut un videoclip în care Darius vorbește despre începuturile sale, dar și despre dorințele sale de viitor. Băiatul a început să cocheteze cu dansul de la o vârstă fragedă, iar la vârsta de 8 ani a început să participe la tot felul de concursuri de dans.

În prezent, câștigătorul concursului de talente este nevoit să stea departe de părinții săi, locuind într-un internat din Cluj-Napoca, deoarece este elev al Liceului de coregrafie și artă dinamică „Octavian Stroia”. Părinții au făcut tot posibilul să îl susțină, chiar dacă uneori au existat și momente mai dificile. Tatăl băiatului nu mai lucrează de ceva vreme, fiind aflat la pensie, iar mama acestuia ocupă postul de secretară într-o firmă de construcții, scrie cancan.ro.

„Mi-a fost teamă că nu se va acomoda. Am vrea şi să îl supraveghem mai mult. E greu pentru că nu e lângă noi. Dar se descurcă. Vrea să muncească pentru a ajunge acolo unde îşi doreşte”, a declarat mama sa, Daciana Mabda.

error: Content is protected !!