Cluj: FELICITĂRI! Facultatea de Drept UBB a câștigat Hexagonul Facultăților de Drept, ediția 2018

Updated on mai 3, 2018 Facultatea de Drept UBB a câștigat Hexagonul Facultăților de Drept, ediția 2018.

Pe Facebook,Consiliul Studenților Facultății de Drept a scris: „HEXAGONUL FACULTĂȚILOR DE DREPT, EDIȚIA 2018, CÂȘTIGAT DE Facultatea de Drept UBB Cluj-Napoca!!!!!!!!!!

MULȚUMIRI TUTUROR CELOR CARE AU DEPUS EFORTURI PENTRU A OBȚINE ACEST REZULTAT FRUMOS, ÎN SPECIAL PARTICIPANȚILOR ȘI COORDONATORILOR!!!
FELICITĂRI TUTUROR!!!!!

Cluj: FELICITĂRI! Facultatea de Drept UBB a câștigat Hexagonul Facultăților de Drept, ediția 2018 1

O veste foarte bună vine în urma rezultatelor la Drept penal. Colegii noștri, Ioan George Cristian și Iuraș Ariadna Teodora, ambii în anul al IV-lea, coordonați de dra asist.univ.drd. Ioana Curt și de dra asist.univ.drd. Oana Bugnar, au ocupat locul întâi la această probă!! FELICITĂRI!!!

O veste la fel de bună: Răzvan Mărginean și Blagoci Oana, ambii în anul al III-lea, coordonați de dl lect.univ.dr. Mihai David, au reușit să obțină prima poziție la proba științifică de Drept civil, la prima participare a amândoura la Hexagon!! FELICITĂRI!!!

Zvonurile spun că ar fi pentru prima dată când o Facultate reușește să ocupe locul I atât la proba științifică de Drept penal, cât și la cea de Drept civil. Oricum, este pentru prima dată când Facultatea noastră câștigă ambele probe.

În ce privește proba de drept constituțional, echipa din anul acesta, formată din Sabina Ștefana Huțu (anul III) și Cosmin Bulea (anul II), coordonați de dra asist.univ.drd. Cristina Tomuleț, nu a conținut niciun participant anterior la Hexagon, și probabil doar lipsa de experiență a făcut ca ei să nu se poziționeze pe un loc mai bun decât poziția a cincea. Felicitări pentru munca depusă!!

În ce privește probele sportive, reprezentantul Facultății noastre la tenis de masă, Abrudan Andreas, în compania unor adversari puternici nu a reușit să ocupe decât poziția a șasea, situându-se totuși, din punct de vedere al punctelor, în apropierea unui loc mai bun. Îi mulțumim pentru efortul depus!

Fetele de la streetball, Opriș Oana-Maria (anul III), Bidică Dora Ioana (anul IV), Lungeanu Alexandra Mihaela (anul II), Boroica Ioana (anul IV) și Mocar Denisa Oana (anul II), coordonate de Sabin Gherdan, au reușit să ajungă până în semifinale și să obțină locul al patrulea, după un meci contra echipei din Timișoara, în care scorul la terminarea timpului regulamentar a fost 7-7, bănățencele reușind să se impună în prelungiri. Felicitări pentru poziția obținută!

Băieții de la fotbal, Căbuz Adrian (anul II), Barstan Adrian (anul II), Cioara Adonis (anul II), Szabolcs Antal (anul II), Tothăzan Cătălin (anul II), Ganea Dragoș (anul III), Paul Buzea (anul I), Liscan Marian (anul II) și Mureșan Tudor (anul II), coordonați de dl conf.univ.dr. Ormenișan Septimiu, au reușit să obțină un frumos loc doi. Puțin a lipsit pentru ca echipa noastră să se întoarcă acasă din nou cu un loc întâi, aceștia conducând echipa din Craiova cu 2-1 la finalul primei reprize, în finală. Felicitări pentru performanța obținută și pentru dăruirea de care au dat dovadă!

La proba de șah, reprezentantul Facultății noastre, George Daniel Scripcaru, a obținut locul întâi cu 5.5 puncte din 6 posibile. FELICITĂRI pentru performanța obținută!!!
Zvonurile spun că ar fi pentru prima dată când un student de la Cluj obține locul întâi la această probă a Hexagonului.

FELICITĂRI ÎNCĂ O DATĂ TUTUROR PARTICIPANȚILOR LA HEXAGON PENTRU MUNCA DEPUSĂ, PENTRU TOT EFORTUL DE CARE AU DAT DOVADĂ PE TOT PARCUSRUL EVENIMENTULUI ȘI PENTRU REZULTATELE OBȚINUTE!

____________________

Clasamentul general:

Locul I: Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai din Cluj
Locul al II-lea: Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara
Locul al III-lea: Facultatea de Drept a Universității din Craiova
Locul al IV-lea: Facultatea de Drept a Universității București
Locul al V-lea: Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu
Locul al VI-lea: Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași
Invitat special (doar pentru probele științifice): Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova

Cupa transmisibilă e vegheată atent de delegația Facultății noastre! Sperăm să rămână cât mai mult timp la Cluj!
Cupa fairplay și lingura de lemn au fost câștigate de Facultatea de Drept din Iași.

Evenimentul final al competiției, festivitatea de premiere, poate fi văzută aici: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=T0AGxTDqxZk
Delegația Facultății noastre a fost însoțită de dl Decan, prof.univ.dr. Florin Streteanu, al cărui discurs final îl puteți urmări aici: https://youtu.be/T0AGxTDqxZk?t=2605

______________________

Clasamentul detaliat (pe probe)

Drept penal:
locul 1 – Cluj
locul 2 – București
locul 3 – Timișoara
locul 4 – Iași
locul 5 – Craiova
locul 6 – Sibiu

Drept civil:
locul 1 – Cluj
locul 2 – Craiova
locul 3 – Timișoara
locul 4 – Iași
locul 5 – Sibiu
locul 6 – București

Drept constituțional:
locul 1 – Timișoara
locul 2 – București
locul 3 – Sibiu
locul 4 – Craiova
locul 5 – Cluj
locul 6 – Iași

Tenis de masă:
locul 1 – Craiova
locul 2 – București
locul 3 – Timișoara
locul 4 – Sibiu
locul 5 – Iași
locul 6 – Cluj

Șah:
locul 1 – Cluj
locul 2 – București
locul 3 – Craiova
locul 4 – Sibiu
locul 5 – Iași
locul 6 – Timișoara

Streetball:
locul 1 – Timișoara
locul 2 – Craiova
locul 3 – București
locul 4 – Cluj
locul 5 – Iași
locul 6 – Sibiu

Fotbal:
locul 1 – Craiova
locul 2 – Cluj
locul 3 – Sibiu
locul 4 – Timișoara
locul 5 – Iași
locul 6 – București”

error: Content is protected !!