Foto Cluj: „Cea mai mare felicitare de 8 martie, 120 de metri pătrați pe un cămin studențesc… La multi ani!”

Updated on martie 8, 2018 Studenții Facultății de Inginerie Electrică din Cluj au creat de 8 martie cea mai mare felicitare din Cluj și, probabil, din România.

Pe Facebook, Transilvania Cultural a adăugat fotografii cu mesajul: „Cea mai mare felicitare de 8 martie din Cluj-Napoca.

Foto Cluj: „Cea mai mare felicitare de 8 martie, 120 de metri pătrați pe un cămin studențesc... La multi ani!” 1 Foto Cluj: „Cea mai mare felicitare de 8 martie, 120 de metri pătrați pe un cămin studențesc... La multi ani!” 2 Foto Cluj: „Cea mai mare felicitare de 8 martie, 120 de metri pătrați pe un cămin studențesc... La multi ani!” 3 Foto Cluj: „Cea mai mare felicitare de 8 martie, 120 de metri pătrați pe un cămin studențesc... La multi ani!” 4

Felicitarea uriasa de 120 m2 cat pentru toate doamnele si domnisoarele din Cluj, este afisata pe caminul 3 din Complexul Studentesc Observator de catre studentii Facultatii de Inginerie Electrica. Cu aceasta ocazie, printr-un gest inedit si original studentii doresc sa fie alaturi de doamne si domnisoare in aceasta zi speciala, 8 martie.

Transilvania Cultural impreuna cu studenti Facultatii de Inginerie Electrica va doreste o primavara placuta si La multi ani!”

error: Content is protected !!