Fiica milionarului Ioan Crișan, arestată de polițiști pentru uciderea tatălui, care voia să o dezmoștenească în favoarea altei persoane

Updated on octombrie 24, 2024 Fiica milionarului Ioan Crișan, arestată de polițiști pentru uciderea tatălui, care voia să o dezmoștenească în favoarea altei persoane 1

Laura Crişan, fiica omului de afaceri ucis în urmă cu trei ani în atentatul cu bombă de la Arad, a fost reţinută de polițiști, după mai mult de şase ore de audieri. Laura Crişan este suspectată că a comandat asasinarea tatălui ei pentru că acesta ar fi vrut să o dezmoştenească. Femeia ar fi plătit 100.000 de euro pentru lichidarea omului de afaceri.

În cătuşe. Aşa au ieşit de la Parchetul General atât Laura Crişan, fiica afaceristului ucis în atentatul cu bombă de acum trei ani, cât şi ceilalţi doi suspecţi. Potrivit surselor din anchetă, aceştia au fost reţinuţi după mai bine de şase ore de audieri.
Un al patrulea suspect ar fi fost audiat direct la Arad după ce ar fi acceptat să coopereze cu anchetatorii. Este vorba despre un frizer pasionat de maşini şi electronică, pe care Laura Crişan l-ar fi angajat să confecţioneze o parte din bombă, scrie Antena 3.

„În fapt, s-a reținut în sarcina celor doi inculpați că, la data de 27 mai 2021, au procurat un mecanism care putea fi folosit ca detonator într-un dispozitiv exploziv improvizat, controlabil prin intermediul telefonului mobil, în care au încorporat ulterior încărcătura explozivă – procurată, deținută, transportată și folosită fără drept – și l-au plasat în autoturismul victimei, iar la data de 29 mai 2021, ora 06:59,

acționând cu premeditare și din interes material, l-au detonat de la distanță în timp ce victima se deplasa la volanul autoturismului în parcarea magazinului Profi din cartierul Vlaicu din municipiul Arad. Inculpații au fost instigați la comiterea faptei de către inculpata menționată. Victima a decedat ca urmare a exploziei și incendiului subsecvent, iar autoturismul a fost complet distrus. Prin modul, locul și mijloacele de săvârșire, fapta a fost de natură să pună în pericol alte persoane și bunuri”, transmite Parchetul General, potrivit aradon.ro.

Cu ce s-a ales Laura Crișan după moartea tatălui ei
Imediat după ce a fost ucis tatăl ei, femeia care este de profesie avocat spunea că a fost chemată o singură dată la declarații de către oamenii legii și că nu i s-au mai spus date din anchetă. Laura Crișan a moștenit ambele firme ale tatălui ei, o companie de transport marfă și o crescătorie de somn african, conform Can Can.

Cele două firme aveau în anul 2021 o cifră de afaceri care se ridica la peste un milion de euro. Chiar și așa, se zvonea că Ioan Crișan ar fi fost mult mai bogat decât se știa.

Laura Bîlcea – spun surse din anchetă – ar fi dezvoltat o relație apropiată, în ultima perioadă, cu unul dintre cei trei complici.
Ea ar fi plănuit să vândă afacerea pornită de Ioan Crișan în Arad. Ar fi găsit deja un cumpărător și intenționa să se mute în străinătate, potrivit Stirile Pro Tv.

Advertisements
error: Content is protected !!