Wizz Air vinde mămăligă cu brânză la plic în avioane. Cât costă porția

Updated on octombrie 23, 2024 stiri din Cluj, stiri locale Cluj, stiri Cluj, stiri Cluj Napoca, stiri din Cluj Napoca, stiri Cluj, wizz air

Compania maghiară low-cost s-a pliat pe gusturile românilor. Astfel, pentru cei ce vor să mănânce în timpul curselor are în ofertă și… mămăligă la plic, așa cum a informat G4Food.

Inclusiv compania aeriană maghiară Wizz Air, una dintre cele mai utilizate companii aeriene de români, surprinde pasagerii cu o noutate culinară: „mămăliga” la plic. Aceasta este vândută sub denumirea de „cheese polenta” și este ușor de pregătit.

Introducerea acestui produs la bord vine într-un context în care companiile aeriene caută să diversifice ofertele de catering și să creeze experiențe personalizate pentru clienții lor. La prețul de doar 2,5 euro, „polenta cheese” la plic se alătură altor produse din catalogul companiei aeriene, cum ar fi sandvișurile, pastele carbonara sau noodle soup, disponibile în timpul zborurilor, scrie profit.ro.

Wizz Air reia zborurile de la Cluj-Napoca spre Viena, Abu Dhabi și Lyon
Wizz Air a reluat zborurile de la Cluj-Napoca spre Viena. Până la finele lunii octombrie, zborurile vor operate în zilele de marți, joi și sâmbătă, iar în perioada 1 noiembrie 2024-24 octombrie 2025 vor fi operate în zilele luni, miercuri și vineri.

Sunt reluate și zborurile spre Abu Dhabi, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână în perioadele 2 octombrie – 26 octombrie 2024 și 30 martie-25 octombrie 2025, și de trei frecvențe/săptămână în perioada 27 octombrie 2024 – 29 martie 2025.

Zborurile spre Lyon sunt reluate din 27 octombrie, cu o frecvență de două ori pe săptămână.

Acestea sunt o parte din rutele suspendate în primăvara acestui an, pe fondul problemelor la motoarele GTF.

Pe lângă reluare acestor rute, Wizz Air începe operarea de noi zboruri spre Stuttgard și Lisabona.

Advertisements
error: Content is protected !!