Cum a fost prins Adrian Marțian cu cei trei copii ai săi

Updated on octombrie 18, 2024 Cum a fost prins Adrian Marțian cu cei trei copii ai săi 1

Vicepremierul sârb și ministrul de Interne Ivica Dačić au vorbit astăzi telefonic cu viceprim-ministrul și ministrul de Interne al României, Cătălin Predoiu, și i-au comunicat că cei trei copii răpiți din România au fost găsiți, deoarece acest caz a ocupat opinia publică din România în ultimele zile, au transmis oficialii din Serbia.

Ministrul Dačić l-a informat pe colegul său român că membri ai Ministerului Afacerilor Interne, Direcției Poliției Criminale, Serviciului de Reprimare a Criminalității și Direcției Tehnice, în cooperare cu Direcția de Poliție din Niș, acționând în urma unui proces verbal de infracțiune de răpire săvârșită în România, au reținut un cetăţean român, Adrian Marțian, sub bănuiala că i-a răpit cei trei copii minori, tot cetăţeni români, în vârstă de 11, 9 şi 8 ani.

Ministrul Dačić i-a spus colegului său român că poliția sârbă, în strada Dimitrija Tucovića din Niș, la doar 15 minute după activarea cartelei și a telefonului mobil sârbesc, în jurul orei 14:30, a oprit un „Mercedes”, mașină cu numere de înmatriculare românești administrată de tatăl copiilor răpiți.

Dacic a adăugat că există motive de suspiciune că Adrian Marțian a răpit copiii și i-a adus ilegal în Serbia, precum și că a plănuit răpirea cu mult timp înainte. El a mai arătat că polițiștii i-au găsit și confiscat mai multe telefoane mobile și mai multe cartele SIM diferite.

În ultima lună, acesta ar fi mers de mai multe ori în Serbia.

De altfel, milionarul Adrian Marțian, a cerut azil politic în Rusia, acolo unde ar fi vrut să ajungă cu cei trei copiii. Cel puţin asta a declarat, la Antena 3 CNN, avocatul lui, cu care bărbatul a vorbit ultima dată în această dimineaţă.

Filmul scoaterii din țară a celor trei copii minori
Cei trei fraţi din Hunedoara au fost daţi dispăruţi pe 14 octombrie chiar de tatăl lor, care îi luase cu el. Minorii erau în grija unei bone.

Duminică, cei trei copii au fost văzuți într-o benzinărie, alături de un bărbat, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj, iar mașina era a tatălui lor, Adrian Marțian, potrivit unor surse.

Luni, aceeași mașină a fost văzută din nou, era condusă de un alt bărbat, dar copiii nu mai erau în autoturism. Primul bărbat cu care au fost văzuți copiii a fost localizat în apropiere de Porțile de Fier, la Dunăre.

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată, scrie libertatea.ro.

Potrivit unor surse, miercuri seară, Marțian l-a sunat pe procurorul de caz și i-a spus că are promisiunea că o să fie contactat în cursul nopții și că va lua copiii noaptea, apoi va pleca cu ei în Rusia.

Joi dimineață, 17 octombrie, la ora 5:00, tatăl minorilor a trimis un video cu copiii la el în mașină, pe numărul de telefon al procurorului.

error: Content is protected !!