Scandal într-un avion ce se întorcea la Cluj, dintr-un motiv banal: „Vreți să călătoriți mai departe?”

Updated on octombrie 16, 2024 Scandal într-un avion ce se întorcea la Cluj, dintr-un motiv banal: „Vreți să călătoriți mai departe?” 1

O clujeancă a fost aproape dată jos din avionul HiSky pe ruta Hurghada – Cluj-Napoca din cauza unei neînțelegeri banale legate de utilizarea toaletei.

Incidentul a avut loc pe 13 octombrie, înainte de decolare, când șeful echipajului și pasagera au avut un schimb de replici. Zborul de la 7:40 Hurghada, Egipt, spre Cluj a început cu un scandal între o pasageră și echipajul avionului. Totul a pornit de la o neînțelegere legată de utilizarea toaletei, informează adevarul.ro.

Un grup de turiști a fost condus în avion, iar în timp ce așteptau sosirea celorlalți pasageri, o turistă a solicitat să folosească toaleta. Aceasta s-a supărat deoarece a fost nevoită să aștepte mai bine de zece minute lângă ușa băii, în ciuda faptului că i s-ar fi putut permite să intre. O stewardesă i-a comunicat că trebuie să aștepte până când toți pasagerii sunt prezenți, moment în care femeia a cerut numele angajatei pentru a putea depune o reclamație, relatează Clujenii.ro.

Conflictul părea să fi fost rezolvat, însă șeful echipajului s-a îndreptat spre turista nemulțumită înainte de decolarea avionului și a amenințat-o că o va da jos din avion dacă mai continuă să comenteze: „Colega mea a spus că ați vorbit urât, colegul meu a vorbit urât, cu mine ați vorbit urât acum. Vă rog să aveți respect față de mine, față de colegii mei și față de ceilalți pasageri! Vreți să călătoriți mai departe? Deci.. vă liniștiți, da? Și vorbiți frumos? Și călătorim către Cluj?”.

Pentru a aplanarea situației, cei care o însoțeau pe turistă au intervenit, afirmând că aceasta ar trebui să-și ceară scuze : „Nu am nevoie să îmi ceară scuze, că nu suntem la grădiniță.”, a replicat șeful echipajului.

Femeia a fost nemulțumită pentru că nu a primit nicio explicație legată de faptul că a fost nevoită să aștepte lângă ușa toaletei avionului.

error: Content is protected !!