Dispariția celor 3 minori ar fi fost înscenată de tatăl copiilor, spune fiul cel mare al omului de afaceri clujean Adrian Marţian

Updated on octombrie 16, 2024 Dispariția celor 3 minori ar fi fost înscenată de tatăl copiilor, spune fiul cel mare al omului de afaceri clujean Adrian Marţian 1

Antonio, Rania şi Raisa au dispărut, luni, din casa lor din Sântandrei, în care locuiau doar cu bona lor. În ultimele ore, poliţiştii i-au căutat inclusiv cu câini de urmă. Aseară, autorităţile au emis şi un mesaj Ro-Alert. Între timp, în online a apărut un mesaj al celor trei fraţi către mama lor. Copiii par teferi, dar, în continuare, nu se ştie unde sunt.

Tatăl copiilor, care e plecat în Spania, susţine că a primit clipul care o incriminează pe fosta soţie şi l-a trimis la Poliţie şi presei. Anchetatorii vor face lumină în acest caz încurcat: mama celor trei fraţi şi bona au fost deja audiate, informează observatornews.ro.

“Nu aveau cum să plece singuri copiii mei. Asta totul este făcut de maică-sa, că ştia că iubesc foarte mult copiii şi a făcut orice ca să…“, a declarat ​Adrian Marţian – tatăl copiilor.

Scandalul între părinţi mocneşte de ceva vreme. Se judecau pentru custodia copiilor, iar ieri a avut loc un nou termen în dosar. Bărbatul avea interdicţie să se apropie de cei trei fraţi. Pentru a nu încălca ordinul de protecţie, s-a mutat într-o rulotă la 100 de metri de casa unde aceştia locuiesc, în grija unei bone.

Ziarista Natalia Bumbac, care a postat imaginile pe YouTube, afirmă că a primit înregistrarea pe whatsapp, de la o sursă, iar numărul de telefon de pe care a fost transmisă filmarea are prefixul Serbiei.

Polițiștii le-au citat pentru audieri pe mama și bona celor trei copii din Hunedoara, dați dispăruți luni seară. Tatăl copiilor este omul de afaceri clujean Adrian Marțian, care avea interzis să se apropie de cei trei copii, două fete și un băiat. Și fosta lui soție, mama copiilor, era decăzută din drepturi. Potrivit informațiilor G4Media, Direcția pentru Protecția Copilului din Hunedoara avea un ordin pentru preluarea în plasament, însă nu a putut fi pus în aplicare din cauza contestațiilor depuse de părinți în instanță.

Războiul dintre cei doi părinți durează de mai mulți ani, iar principala dispută este chiar custodia copiilor.

Omul de afaceri din Cluj mai are un fiu dintr-o altă relaţie. Adrian Marțian, fiul cel mare al omului de afaceri, declară că tatăl copiilor ar fi înscenat dispariția acestora pentru a-i aduce la el. „Cu siguranță este o manevră organizată de către tatăl meu, Adrian Marțian”, spune Adrian, fiul cel mare al afaceristului, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Tânărul susține că tatăl este posibil ca tatăl său să îi fi scos deja din țară pe copii, cu ajutorul unor apropiați de-ai săi. Încă de mai multe săptămâni, acesta susținea pe rețelele sociale că tatăl său i-ar fi răpit pe copii și i-a abuzat psihologic.

error: Content is protected !!