Restaurantul Noodle Pack Drive-Thru rămâne deschis. Lucrările de lărgire a DN1 implică relocarea totemului exterior și ajustarea liniei de Drive-Thru

Updated on octombrie 11, 2024 Restaurantul Noodle Pack Drive-Thru rămâne deschis. Lucrările de lărgire a DN1 implică relocarea totemului exterior și ajustarea liniei de Drive-Thru 1

Restaurantul Noodle Pack Drive-Thru rămâne deschis pe tot parcursul lucrărilor de lărgire a Drumului Național 1

Noodle Pack, unul din cei mai importanți jucători pe piața de QSR din România, anunță faptul că restaurantul Drive-Thru din Cluj-Napoca rămâne deschis pe tot parcursul lucrărilor de lărgire a DN 1, între nodul N și viitorul spital regional de urgență din Florești.
Proiectul Consiliului Județean Cluj-Napoca implică realizarea unei infrastructuri de transport optime care să deservească Spitalul Regional de Urgență Cluj, prin înființarea unui drum de acces median între DN 1 și strada Răzoare, care să ofere cetățenilor din județele limitrofe Clujului un acces rutier facil la viitorul spital.

„Noodle Pack a trecut printr-un proces riguros de discuții cu reprezentanții Consiliului Județean, înaintea demarării acestui proiect. Suntem o companie care îmbrățișează progresul, deschiderea singurului Drive-Thru cu specific noodle din Europa de Est în 2022, fiind un bun indicator în acest sens. Privim orașul Cluj-Napoca ca fiind prima noastră casă și ne bucurăm de demararea acestui proiect care va aduce numeroase beneficii clujenilor” a declarat Samuel Hanuseac, CEO Noodle Pack.

Schimbările din jurul restaurantului Noodle Pack, solicitate de către Consiliul Județean pentru facilitarea proiectului de lărgire a DN1, implică relocarea totemului exterior și ajustarea liniei de Drive-Thru. Costurile aferente schimbărilor sunt în totalitate suportate de către Noodle Pack. Pe toată durata lucrărilor, restaurantul Drive-Thru își continuă activitatea în programul obișnuit.

„Împreună cu întreaga noastră echipă, suntem încrezători că vom finaliza lucrările într-un timp optim. Nu am luat în considerare și nu avem în plan închiderea restaurantului Drive-Thru din Cluj. Planul nostru global vizează în continuare extinderea business-ului și ne pregătim de inaugurarea a 3 noi restaurante Noodle Pack în următoarele luni” a declarat Samuel Hanuseac, CEO Noodle Pack.

 

error: Content is protected !!