Cluj. Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni. „Maşinile nu ar trebui să aibă verde în acelaşi timp cu pietonii”

Updated on octombrie 4, 2024 Cluj. Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni. „Maşinile nu ar trebui să aibă verde în acelaşi timp cu pietonii" 1
( Foto: Sursa – Facebook Info Trafic jud. Cluj)
O fetiță a fost lovită pe trecerea de pietoni joi, 3 octombrie, pe strada Fabricii în fața magazinului Kaufland din cartierul Mărăşti.

Unii dintre oamenii care au relatat pe grupul de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca ce s-a întâmplat au spus că ar fi fost vorba despre o fată de pe clasa a 7-a care ar fi trecut pe roșu la semafor, scrie Ziua de Cluj.
Alţii spun că deşi acolo este semafor, iar fetiţa a trecut pe culoarea verde, totuşi, la mijlocul străzii s-a făcut roșu, iar mașinile ar fi pornit și nu ar fi lăsat-o să traverseză până la capăt.

“Fata s-a întors și a lovit-o mașina”.
“Într-adevăr era sâge pe trecere. Fetiţa era pe trecere”.
“Nici eu nu aș crede dacă nu vedeam…”
“Din câte știu eu, fata are amândouă picioarele rupte”

“Din ce am văzut a fost lovită oglinda şi fetiţa avea fracturi la picioare…”
“O fetiță era întinsă pe asfalt pe trecerea de pietoni, din prima vedere lovită la șold salvarea nu a ajuns cînd am trecut prin zonă să sperăm că nu e mai grav atenție șoferi ,atenție pietoni Doamne ajută drumuri bune!!”, au scris cei care au trecut prin zonă la momentul tragicului accident, cert este că traficul în zonă a fost aglomerat ca urmare a producerii acidentului.

Despre trecerea de pietoni din zona respectivă un clujean scrie pe Info Trafic Jud. Cluj:
“E ft. nasol, fiindcă au pietonii verde şi au verde şi masinile care fac dreapta de pe Bucuresti, desigur şi neatenţia şi graba… În orice caz maşinile nu ar trebui sa aiba verde în acelasi timp”.

“La fazele acestea eu cred că șoferii trebuie să fie mai atenți, mulți chiar dacă văd că este trecere de pietoni, chiar și semaforizată, au roșu, ca și pieton ești deja angajat în traversare, trec prin fața ta fără pic de păsare.. Și zilnic asta, sunt mulți.. Și pietoni sunt care nu respectă într-adevăr…”, a mai adăugat un cineva.

Accident rutier în Moldovenești. O femeie a fost transporată la spital.
O femeie a avut nevoie de asistență medicală, fiind transporată la spital, în urma unui accident rutier produs, vineri dimineața, în comuna Moldovenești.

Pentru evaluare medicală și îngrijiri suplimentare, o femeie de aproximativ 35 de ani a fost preluată de către echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”, informează ISU Cluj, conform Monitorul de Cluj.
Cluj. Fetiţă lovită pe trecerea de pietoni. „Maşinile nu ar trebui să aibă verde în acelaşi timp cu pietonii" 2

Potrivti Poliției, femeia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.
„Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că o femeie, de 33 de ani, care circula cu autoturismul înspre județul Alba, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, în condiții de carosabil umed, răsturnându-se pe partea carosabilă.

error: Content is protected !!