Cluj: Un bărbat s-a trezit cu un șarpe pe umăr în centrul orașului Gherla: „A căzut din copac!”

Updated on octombrie 4, 2024 Cluj: Un bărbat s-a trezit cu un șarpe pe umăr în centrul orașului Gherla: „A căzut din copac!” 1

Un bărbat s-a trezit cu un șarpe pe umăr în centrul orașului Gherla. Bărbatul se afla într-o parcare auto din Gherla, când a simțit că i-a căzut ceva pe umăr.

„Era un șarpe, lung de aproximativ 30 cm, gros cât un cârnat, de culoare maro deschis. Mi-a alunecat pe corp direct în mașină, că era portiera deschisă, și s-a ascuns în zona pedalelor. Am încercat să-l prind, dar s-a mișcat foarte repede. A intrat undeva pe sub bord”, a declarat bărbatul pentru gherlainfo.ro.

Șoferul a încercat să sperie șarpele, să-l facă să iasă din mașină: a pornit motorul, a ciocănit în caroserie, dar fără niciun efect. Așa că și-a abandonat mașina, de frică să nu fie mușcat sau să-i apară șarpele în timp ce conduce. „Mi-e groază și să mă gândesc că poate îmi iese de pe undeva când sunt la volan, în mers!”

Omul a sunat la 112 pentru a sesiza cele întâmplate, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă. Aceștia au studiat mașina, s-au scos covoarele, au încercat, cu o lanternă, să dea de șarpe, dar fără niciun rezultat.

În cele din urmă, au sugerat șoferului să pună în mașină lipici pentru șoareci.

„Am cumpărat lipici, niște salam, și le-am pus în mașină. Poate se prinde la noapte și scap de el. Altfel eu nu mă mai urc la volan!”, a povestit omul, care trece pentru prima dată printr-o astfel de întâmplare. „Sunt șofer profesionist, am văzut multe la viața mea, dar așa ceva nu am mai pățit niciodată, să-ți intre șarpele în mașină!”

error: Content is protected !!