Cantina din Cluj Napoca unde un meniu complet continuă să coste doar 7 lei

Updated on octombrie 2, 2024 Cantina din Cluj Napoca unde un meniu complet continuă să coste doar 7 lei 1

Anul universitar 2024-2025 a început cu o veste excelentă pentru studenții UMF Cluj! Rectorul Anca Buzoianu a anunțat că universitatea va continua să ofere meniul complet „Student” la prețul accesibil de 7 lei, iar unele meniuri cu un singur fel de mâncare vor costa chiar și 6 lei, inclusiv caserolă.

„O să mă credeți pe măsură ce consumați”, a afirmat rectorul, subliniind calitatea deosebită a preparatelor pregătite cu grijă de un colectiv dedicat și în colaborare cu specialiști în nutriție și dietetică. Astfel, studenții mediciniști clujeni pot beneficia de mese variate și sănătoase, la prețuri care nu afectează bugetul.

„Cele două restaurante studențești oferă o masă foarte bună, și o să mă credeți pe masură ce consumați, pentru că au fost create de un colectiv foarte devotat care lucrează la restaurantele studențești și care sunt consiliate de specialiștii noștri în nutrție și dietetică, avem meniuri care pornesc de la prețul de 7 lei, celebrul meniu „Student”, iar pentru aceia dintre voi care au bursă socială, meniurile sunt gratuite”, a spus rectorul UMF Cluj Anca Buzoianu, citată de stiridecluj.ro.

Cantina din Cluj Napoca unde un meniu complet continuă să coste doar 7 lei 2

UMF Cluj a deschis anul universitar cu o facultate nouă – Facultatea de Asistență Medicală și de Științe ale Sănătății

„Începem anul universitar înființând o nouă facultate – Facultatea de Asistență Medicală și de Științe ale Sănătății la care veți fi studenți, toți cei care sunteți înscriși la programele de 180 și 240 de credite, adică de 3 și 4 ani. Sunt șapte specializări, program de studiu înseamnă specializare. Deci, sunt 7 specializări în cadrul acestei facultăți, este o facultate mare cu peste 1400 de studenți și care chiar dacă este cea mai tânără, sperăm să fie la fel de performanță ca și facultățile noastre, să spunem, tradiționale.

În același timp, în acest în acest an începem anul universitar cu a doua generație de studenți la extensia pe care am deschis-o anul trecut și anume la Asistența Generală de la Baia Mare. Toate acestea sunt dezvoltări educaționale, pentru că noi ne dorim ca școala noastră, universitatea noastră, să se dezvolte și pe măsură ce trece timpul sper ca și dumneavoastră să aveți sentimentul de dragoste pentru școala care vă formează și să fiți mândri că aparțineți comunității noastre” a mai precizat unul dintre cei mai performant rector din istoria UMF Cluj.

error: Content is protected !!