Cluj: Două persoane încarcerate după ce o mașină s-a lovit de un cap de pod

Updated on septembrie 30, 2024 Cluj: Două persoane încarcerate după ce o mașină s-a lovit de un cap de pod 1

Un accident rutier grav a avut loc, duminică, pe DN1 E60, în apropierea localității Vâlcele. O mașină a intrat într-un cap de pod.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN 1 E60, în apropierea localității Vâlcele. Din primele date, în accident a fost implicat un autoturism, care a intrat într-un cap de pod.

În interior se află două persoane încarcerate, iar pompierii acționează pentru extragerea lor. La misiune iau parte o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Ambele persoane au fost extrase din autoturism. Mai exact, este vorba despre o femeie de aproximativ 25 de ani, inconștientă, respectiv un bărbat semiconștient.

Ambii au fost preluați de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și vor fi transportați de urgență la spital.”, anunță ISU Cluj.

Un alt accident a avut loc ieri seară pe A10, la ieșirea din Turda spre Alba Iulia.

Din primele informații rezultă că este implicat un singur autoturism. La fața locului se află și un echipaj de pompieri pentru că sunt scurgeri de combustibil pe carosabil. Se aplică măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Nu sunt persoane rănite, doar pagube materiale. Evenimentul rutier este catalogat drept „accident soldat cu pagube materiale”.

error: Content is protected !!