Un clujean vrea să plătească din propriul buzunar un limitator de viteză, după ce pisicile sale au fost omorâte de mașini

Updated on septembrie 25, 2024 Un clujean vrea să plătească din propriul buzunar un limitator de viteză, după ce pisicile sale au fost omorâte de mașini 1

Un clujean a povestit că este dispus să plătească din propriul buzunar un limitator de viteză pe strada lui, mai exact în localitatea Baciu, pe strada Viilor, unde în decurs de un an ambele pisici ale bărbatului au sfârșit sub roțile mașinilor. Acesta a fost foarte îndurerat de pierderea celor două patrupede, de care se atașase foarte mult, așa că a decis să-și exprime revolta față de șoferii iresponsabili, care circulă cu viteză.

Bărbatul a cerut ajutorul autorităților pentru montarea unui limitator de viteză pe strada sa, procedură pe care este dispus să o plătească din proprii săi bani.

,,Aceste două ființe au fost omorâte în același fel la interval de aproape un an. Nu vreau să povestesc aici cât de atașat am fost de ele și ele de mine. Pisicul din prima poză săptămâna trecută, ial cel sur cu pete albe pe spate anul trecut în luna Octombrie. Călcați de mașină pe str Viilor din Baciu, porțiunea dintre str. Transilvaniei și str. Magnoliei.

Adică o bucată de stradă de aproximativ 160-170 de metri, pe care unii dobitoci își accelerează mașinile până la 80 de km/ora, doar pt a-și uza frânele.

Salut inițiativa celor care se ocupă cu organizarea acestei străzi de a trasa o porțiune de trotuar și sper ca această stradă să aibă limitare de viteză la 30km /ora și că la mijlocul aceste străzi să fie montat în curând un limitator de viteză ca cel din ultime poză! Dacă nu este inclus în buget, mă ofer cu drag să acopăr cheltuielile aferente montării acestuia,” a scris clujeanul.

error: Content is protected !!