Un clujean de 80 de ani a fost găsit în viață după 4 zile de căutări

Updated on septembrie 23, 2024 Un clujean de 80 de ani a fost găsit în viață după 4 zile de căutări 1

Un bărbat, în vârstă de 80 de ani, care a dispărut pe 19 septembrie, plecând voluntar de la locuința situată în comuna Mărișel, sat Mărișel, a fost găsit viu, după patru zile, într-o pădure.

Fiul acestuia a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulțumire tuturor celor care s-au implicat în căutarea acestuia.

„Mulțumim din suflet persoanelor implicate în căutarea tatălui meu Traian ! A fost găsit în viață după după 4 zile de căutări ! Mulțumesc și colegilor din cadrul Electricieni DEER România , Salvamont, câinilor de salvare, primăria, poliția și în în special celor din sat care au avut cea mai mare implicare”, a scris tânărul.

Reamintim că Poliția polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin au fost sesizați despre faptul că Stan Traian, în vârstă de 80 de ani, în cursul zilei de 19 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, a plecat voluntar de la locuința situată în comuna Mărișel, sat Mărișel.

O minoră de 15 ani, din Huedin, a dispărut. Dacă ați văzut-o, sunați la 112
La data de 22 septembrie 2024, în jurul orei 22:30, Poliția orașului Huedin a fost sesizată despre faptul că minora GHEȚI ALINA-ADELA, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar dintr-un centru destinat minorilor, în cursul zilei de 22 septembrie, din orașul Huedin, notează infohuedin.

SEMNALMENTE – 1,60 cm înălțime, 50 kg, păr negru, ochi căprui.

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare albastru, bluză de culoare albă și o jachetă de blugi de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informații despre tânără sunt rugate să contacteze numărul de urgență sau să raporteze la o unitate de poliție.

Un clujean de 80 de ani a fost găsit în viață după 4 zile de căutări 2

error: Content is protected !!