Doliu în familia lui Alex Chipciu, în ziua victoriei Universității: „Îi mulțumim că a jucat. Condoleanțe!”

Updated on iulie 22, 2024 Doliu în familia lui Alex Chipciu, în ziua victoriei Universității: „Îi mulțumim că a jucat. Condoleanțe!” 1

Universitatea Cluj a învins pe teren propriu Hermannstadt, scor 3-1, după ce meciul a fost rezolvat încă din prima repriză. Din păcate pentru ardeleni, Alex Chipciu a avut parte de un deces chiar în ziua partidei.

Dan Nistor a marcat un gol și a dat o pasă decisivă în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt, scor 3-1. În cadrul interviului de după joc, mijlocașul clujenilor a venit și cu o veste proastă legată de familia lui Alex Chipciu, care a pierdut un membru.

„E un început destul de bun. Suntem pe drumul cel bun. Lucrurile vor merge pe făgașul normal. Cred că meciul putea fi încheiat mult mai devreme. Am avut foarte multe ocazii în prima repriză.

Ne bucurăm că creăm o echipă competitivă. Mă bucur în primul rând pentru acest public minunat. Din păcate, suferim. Alex (n.r. Chipciu) a avut un deces în familie. Suntem alături de el și îi mulțumim că a jucat astăzi. Condoleanțe!”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului, citat de fanatik.ro.

Chipciu a mai trecut printr-un moment de cumpănă în decembrie 2017. Atunci, tatăl lui Alex deceda, iar fotbalistul evolua în acea perioadă la Anderlecht. Chipciu a trecut atunci prin clipe extrem de grele.

„Am avut nişte probleme după ce a murit tata. Anixetate, depresie… Luam pastile, dormeam pe teren, nu puteam să mă mişc. Tata a murit în 2017, în decembrie. Cam după vreo 6-7 luni au început problemele astea. N-am vorbit cu nimeni. Eu am rămas singurul bărbat din toată familia mea.

Gândurile le-am interiorizat în continuu. S-a acumulat starea asta şi la un meci de Cupă mi s-a făcut rău pe teren. Toată partea îmi amorţea. Era un atac de panică, ăla a fost momentul când a declanşat.

Am apelat şi la psiholog. Luam pastile, care îţi calmează stările, dar m-a ajutat mai mult să vorbesc cu psihologii. Au fost multe care m-au ajutat. Pentru problemele astea mi se pare OK să mergi la psiholog. Altfel nu ştiu cum ai putea să scapi”, a declarat Alex Chipciu.

error: Content is protected !!