Unde se va disputa derby-ul dintre CFR și Universitatea Cluj

Updated on iulie 19, 2024 Unde se va disputa derby-ul dintre CFR și Universitatea Cluj 1

U Cluj și CFR au făcut un acord istoric, în vederea disputării derby-ului programat în etapa a 4-a. U Cluj şi CFR Cluj se vor întâlni în week-end-ul în care este programat să se desfăşoare festivalul Untold, pe arena „şepcilor roşii”.

Astfel, Neluţu Varga a fost de acord ca rolurile să se inverseze şi duelul să se dispute în Gruia, pe arena echipei sale, deşi U Cluj ar fi trebuit să fie gazda partidei, notează gsp.ro.

Returul va avea loc pe stadionul celor de la U Cluj. Cluburile au ajuns la un compromis şi este aşteptată doar aprobarea celor de la LPF.

U Cluj avea ca variante de disputare a derby-ului cu CFR Cluj alte două stadioane, dat fiind faptul că pe Cluj Arena nu se va putea juca, în acea perioadă. Oficialii „şepcilor roşii” luau în calcul ca duelul să se dispute fie la Sibiu, pe arena celor de la Hermannstadt, fie la Arad, pe stadionul celor de la UTA.

În cele din urmă, şefii de la U Cluj au ajuns la o înţelegere istorică cu rivalii din oraş şi derby-ul Clujului se va disputa pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”, din Gruia.

error: Content is protected !!