Câte mii de euro le va da Pescobar elevilor care au luat nota zece la Bacalaureat

Updated on iulie 8, 2024 Câte mii de euro le va da Pescobar elevilor care au luat nota zece la Bacalaureat 1

Pescobar, patronul Tavernei Racilor, a anunțat că va oferi 100 de euro fiecărui elev care ia nota 10 la Bacalaureat pentru a stimula performanța.

39 de elevi au luat nota 10 la Bacalaureat la nivel național, deci Pescobar va scoate din Buzunar aproape 4.000 de euro.

„Premiez cu 100€ în mod simbolic pe toți cei care au luat bacul cu 10 pe linie, în toată România! Felicitări, voi sunteți viitorul țării noastre minunate!„, a fost mesajul transmis imediat după aflarea rezultatelor de Paul Nicolau (n.r. Pescobar), pe reţelele sociale, potrivit as.ro.

Prin urmare, Pescobar ar urma să plătească 3.900 de euro din conturi. Suma este infimă în condiţiile în care adună zilnic sume colosale de bani. Din spusele lui „Mitică” Dragomir, Paul Nicolau are nevoie de mai puţin de o oră pentru a aduna cei 3.900 de euro.

Dumitru Dragomir anunţase că controversatul om de afaceri are o avere uriaşă, estimată la 25 de milioane de euro. „Face 100.000 de euro profit pe zi, nu pe lună„, a declarat fostul conducător al fotbalului românesc.

Doi elevi au obținut 10 pe linie în Cluj – un candidat de la Colegiul Național “Gheorghe Șincai”, iar celălalt de la Colegiul Național “Emil Racoviță”.

Judeţul Cluj ocupă primul loc pe țară din punctul de vedere al promovabilităţii la Bacalaureat în acest an, înainte de contestații. Doi absolvenți de liceu au obținut media 10 la examenul maturității.

Procentul de promovabilitate la nivelul județului Cluj, înainte de constestații, este 85,3%, cu un procent în plus față de cel de anul trecut – 84,3%. La examen au fost prezenți 4.560 de elevi din 4.627 înscriși – 3.888 de candidați au fost declarați reușiți, iar 670 au fost respinși total.

error: Content is protected !!