CFR Cluj i-a vândut pe Philip Otele și Karlo Muhar, doi dintre cei mai importanți jucători din sezonul trecut

Updated on iulie 8, 2024 CFR Cluj i-a vândut pe Philip Otele și Karlo Muhar, doi dintre cei mai importanți jucători din sezonul trecut 1

Philip Otele (25 de ani) și Karlo Muhar (28 de ani) au plecat de la CFR Cluj, anunță Fanatik. Neluțu Varga i-a cedat la pachet pe Philip Otele și Karlo Muhar. Cei doi titulari ai vișiniilor din sezonul precedent vor merge la Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite.

CFR Cluj i-a vândut pe Philip Otele și pe Karlo Muhar cu 4.5 milioane de euro. Clubul din Emirate plătește 3.5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Philip Otele, golgheterul SuperLigii sezonul trecut, cu 18 goluri. În schimbul lui Karlo Muhar, în schimb, CFR Cluj primește un milion de euro.

Philip Otele și Karlo Muhar au fost oameni de bază la CFR Cluj în sezonul precedent, în care ardelenii au terminat pe locul 2 în SuperLiga. Adus de la UTA Arad, Philip Otele s-a integrat rapid în Gruia și a înscris pe bandă rulantă.

În stagiunea trecută, Otele a marcat 18 goluri și a oferit 8 pase decisive în 45 de meciuri. Atacantul în vârstă de 25 de ani are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro. De cealaltă parte, Karlo Muhar a fost punct fix în zona mediană a „feroviarilor”.

Mijlocașul defensiv croat, cotat la două milioane de euro, a bifat 11 goluri și 3 pase decisive în 43 de apariții. Ambii fotbaliști mai aveau contract cu CFR Cluj până pe 30 iunie 2025.

Al Wahda îl vrea pe Edi Iordănescu
Edi Iordănescu, selecționerul României, încă nu s-a decis dacă va continua sau nu pe banca naționalei. Acesta este tatonat de Al Wahda, care i-ar pune pe masă un salariu de 5 milioane de euro.

Pentru a-l convinge pe selecționer să semneze, Al Wahda ar fi încercat să îl aducă și pe Marius Marin, unul dintre favoriții săi, dar s-ar fi lovit de refuzul celor de la Pisa, clubul de care mijlocașul aparține,

În sezonul trecut, Al Wahda a terminat pe locul 5 în Emiratele Arabe Unite. În acest moment, clubul are doi antrenori. Este vorba de olandezul Arno Buitenweg și de sârbul Goran Tufegdzic.

Vedeta celor de la Al Wahda este brazilianul Allan, care a jucat 212 meciuri în tricoul lui Napoli.

error: Content is protected !!