Ipoteza polițiștilor în cazul părinților din Cluj, găsiți morți lângă piscină, împreună cu fiul lor

Updated on iunie 19, 2024 Ipoteza polițiștilor în cazul părinților din Cluj, găsiți morți lângă piscină, împreună cu fiul lor 1

O tragedie fără margini s-a petrecut în Cluj, după ce trei membri ai unei familii au fost găsiți fără suflare, lângă o piscină gonflabilă. Din primele informații se pare că bărbatul în vârstă de 46 de ani și părinții săi s-ar fi electrocutat, după ce au vrut să se răcorească. La fața locului, anchetatorii au putut observa mai multe improvizații electrice, cel mai probabil, acestea fiind și cauza decesului.

Unul dintre vecini și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după ce niciunul nu mai răspundea la telefon.

Cei trei au vrut să fugă de caniculă și să se răcorească preț de câteva momente. Nicio secundă nu le-a trecut prin minte că o astfel de tragedie s-ar putea întâmpla. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 46 de ani și părinții lui au murit în propria curte, lângă o piscină gonflabilă, scrie wowbiz.ro.

Anchetatorii spun că, cel mai probabil, aceștia s-au electrocutat, mai ales că au descoperit, pe o platformă lipită de casă, un bazin şi mai multe fire de tensiune căzute la pământ. Mai mult decât atât, se pare că ar fi existat mai multe improvizații electrice, extrem de periculoase.

De menționat este faptul că autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar acum fac verificări pentru a stabili cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs teribilul incident. Ulterior, cauza exactă a deceselor va fi stabilită de necropsie.

Ipoteza polițiștilor în cazul părinților din Cluj, găsiți morți lângă piscină, împreună cu fiul lor 2 Ipoteza polițiștilor în cazul părinților din Cluj, găsiți morți lângă piscină, împreună cu fiul lor 3

„La data de 18 iunie, în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului. În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Advertisements
error: Content is protected !!