Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Artista nu s-a întors cu mâna goală în Cluj

Updated on februarie 27, 2024 Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! Artista nu s-a întors cu mâna goală în Cluj 1

Georgiana Lobonț a făcut furori în SUA! În urmă cu o lună de zile, Georgiana Lobonț și soțul său au plecat pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, pentru a le alina românilor stabiliți acolo dorul de casă prin cântec. După ce a revenit pe plaiurile mioritice, artista a declarat că este extrem de încântată de experiența pe care a trăit-o alături de soțul său, Vali Vijelie și alți artiști cu care a fost plecată în turneu.

Eu și soțul meu am fost pentru prima dată în America cu ocazia acestui turneu. Ne-am simțit minunat. Am cântat la comunitățile de români din mai multe state.

Am făcut echipă cu colegul meu, Vali Vijelie, și am reușit să facem oamenii fericiți, să umplem locațiile unde au avut loc concertele. A fost un turneu organizat de Bebe Mihu, soțul doamnei Maria Dragomiroiu, un profesionist care ne-a răsfățat și a avut grijă să rămânem cu cele mai frumoase amintiri”, a declarat Georgiana Lobonț, citată de romaniatv.net.

Deși au fost plecați mult timp, extrem de departe de casă, artista și partenerul său nu au avut parte de peripeții și chiar sau distrat în aventura lor, însă nu au uitat nici de copiii lor pe care i-au lăsat în grija bunicilor.

Nu am avut peripeții, pentru că totul a fost foarte bine organizat. Am râs mult și ne-am distrat, chiar dacă am stat o lună și mă gândeam că dorul de copii mă va topi. Am reușit să am parte de zile superbe, iar copiii au fost foarte înțelegători. Vorbeam zilnic de câte două-trei ori pe Facetime și nu a fost așa greu”, a mai spus cântăreața.

Mai mult, artista a mărturisit și ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat din concertele susținute peste Ocean.

„Ne-am cumpărat multe lucruri care să ne aducă aminte de primul turneu în America: haine, poșete, cadouri pentru cei dragi de acasă (…) Nu râvnesc la ceva anume și mai ales la lucruri materiale, ci la sănătate, pentru că dacă am asta, care e cel mai de preț, pot munci să am o viață liniștită”, a conchis artista.

„Nu râvnesc la lucruri materiale”
Legat de cel mai scump obiect pe care și l-a achiziționat vreodată, Georgiana Lobonț a preferat să fie modestă. Chiar dacă își permite să își cumpere multe lucruri, căci a făcut bani frumoși din cântat, niciodată nu va ieși în față să se laude cu ce are, spre deosebire de alte vedete. O face din respect pentru cei care, poate, nu au situația financiară de care ea se bucură acum.

Mai mult de atât, Georgiana Lobonț ne mai spune că niciodată nu a tânjit după lucruri materiale. Chiar dacă succesul i-a umplut portofelele, ea vrea să se bucure de sănătate și putere de muncă în continuare. „Nu râvnesc la ceva anume și mai ales la lucruri materiale, ci la sănătate, pentru că dacă am asta, care e cel mai de preț, pot munci să am o viață liniștită”, a mărturisit Georgiana pentru Fanatik.ro.

Citește și: (Foto) „Nu e casă, e palat!” Imagini impresionante cu cu vila Georgianei Lobonț

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost păgubiți cu aproximativ 50.000 de euro
În urmă cu ceva timp, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au vrut să achiziționeze un apartament, în Dubai, plătind un avans în valoare de câteva zeci de mii de euro. Cu toate acestea, achiziția nu s-a finalizat, iar artista aduce acuzații serioase în această privință. Deoarece amândoi au programe extrem de încărcate, Rareș Ciciovan fiind managerul artistei, au decis să apeleze la ajutorul unui bărbat, care să intermedieze achiziționarea apartamentului.

Georgiana Lobonț și soțul ei i-au plătit un avans în valoare de 47.000 de euro, doar că, după aceea, nu au mai dat de el nicăieri, informează protv.ro.

Încă de la finalul anului 2022, cei doi s-au adresat instanțelor de judecată, iar, la jumătatea anului 2023, Tribunalul Timiș a respins cererea privind acordarea cheltuielilor de judecată, procesul având ca obiect „acțiune în răspundere contractuală”.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au atacat hotărârea magistraților, adresându-se Curții de Apel Timișoara, dar nu au plătit taxa de timbru, iar cererea a fost anulată.

error: Content is protected !!