Cluj-Napoca va avea în acest an un al doilea Târg de Crăciun într-o locație nouă din oraș, care îi va face concurență celui din Piața Uniri. Vor fi 30 de căsuțe tematice și instalații de lumină deosebite

Updated on octombrie 23, 2024 Cluj-Napoca va avea în acest an un al doilea Târg de Crăciun într-o locație nouă din oraș, care îi va face concurență celui din Piața Uniri. Vor fi 30 de căsuțe tematice și instalații de lumină deosebite 1

În acest an clujenii vor avea parte de două târguri de Crăciun. Asociația Daisler anunță va organiza Celălalt Târg de Crăciun, aducând în fața publicului 30 de căsuțe tematice similare celor găsite în târgurile de profil din această perioadă.

Salut, suntem Asociația Daisler – organizatorii Lights On – The Light-Art Festival – și înainte să începem să te bombardăm cu multitudinea de instalații care ajung în 2024 la Cluj-Napoca, te anunțăm că anul acesta adaugăm o componentă nouă, respectiv o zonă comercială integral gestionată de festival.
Noul Add-on poartă denumirea de Celălalt Târg de Crăciun, aducând în fața publicului 30 de căsuțe tematice similare celor găsite în târgurile de profil din această perioadă.

Dincolo de instalații de lumină, ne dorim să putem oferi publicului nostru motive suplimentare de a petrece timpul afară, în aer liber, într-o zonă nouă a orașului care nu are un vad comercial.

Rămânem însă festivalul cunoscut pentru impactul său vizual mare în tot ceea ce înseamnă petrecerea timpului liber în perioada rece a anului, mizând pe instalații de lumină și pe artiști inediți care explorează acest areal”, au anunțat cei de la Lights On.

Treizeci de astfel de căsuțe vor fi plasate în arealul străzilor Mihail Kogălniceanu și Emmanuel de Martonne din Cluj-Napoca, la doi pași de târgul oficial din Piața Unirii.

„Suntem în căutarea a 30 de comercianți și producători care ne împărtășesc modul nostru de a vedea lumea și vor să contribuie la experiența generală pe care o oferim publicului larg. În acest sens, am lansat formularul de înscriere pentru vendori care va fi disponibil până la data de 8 noiembrie 2024”, mai spun organizatorii.

Câteva detalii pe care orice curios ar trebui să le cunoască:

  • activitatea comercială va fi deschisă în intervalul orar 15-23 de luni până vineri și 11-23 sâmbătă și duminică
  • căutăm vendori creativi care vin alături de noi să îmbogățească experiența publicului larg
  • căutăm producători și comercianți capabili să organizeze pe lângă o zonă comercială și o zonă de activități extra pentru public (diverse degustări, testări, prezentări, workshop-uri și ateliere)
  • dincolo de cadrul în care căsuțele vor funcționa (în cadrul unui festival de lumină), vom mai crea și alte evenimente adiționale la care comercianții trebuie să participe (Masa Bunei Vecinătăți etc.)„

 

Advertisements
error: Content is protected !!