Culiță Sterp a cântat în ploaie alături de fani, într-o comună din Cluj: „Bineînțeles ca am ieșit și eu în ploaie cu ei dacă tot v-a plouat pe voi, eu cu ce sunt mai special? Să ne plouă pe toți, nu?”

Updated on octombrie 8, 2024 Culiță Sterp a cântat în ploaie alături de fani, într-o comună din Cluj: „Bineînțeles ca am ieșit și eu în ploaie cu ei dacă tot v-a plouat pe voi, eu cu ce sunt mai special? Să ne plouă pe toți, nu?” 1

Culiță Sterp a oferit momente unice, după ce fiind invitat la Zilele comunei Mihai Viteazu. Cântărețul a coborât de pe scenă în public și a cântat alături de sutele de spectatori care au înfruntat ploaia doar pentru a-l vedea!

”Ce înseamnă asta? Chiar dacă a plouat aseară la Mihai Viteazu (Cluj), oamenii tot au rămas până la final. Bineînțeles ca am ieșit și eu în ploaie cu ei dacă tot v-a plouat pe voi, eu cu ce sunt mai special? Să ne plouă pe toți, nu? Am ieșit și eu în ploaie aseară la concert, de ce să stau pe scenă dacă oamenii stau în ploaie?”, a scris Culiță Sterp pe contul său de Facebook, potrivit turdanews.ro.

Gestul său i-a cucerit pe cei prezenți, dar și pe cei care îi urmăresc postările. ”Tot respectul !Ai dovedit că ești ce trebuie aici la Mihai Viteazu!”, a spus o spectatoare prezentă la concert.

”Am petrecut o seara minunata alaturi de tine chiar daca am fost uzi pana la piele.”, a comentat un alt spectator. ”Woow… ce binecuvântare de la Dumnezeu! Foarte fain… atmosferă de vis! Felicitări… artisti minunați!!! Și celor care te apreciază, te iubesc… și îți ascultă muzica! Și Luca meu cel mic adoră ploaia!”, a spus o altă spectatoare.

Culiță Sterp rupe tăcerea despre neînțelegerile dintre mama Geta și Daniela Iliescu
Artistul și iubita lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună un băiețel, pe care îl adoră. Nora și soacra nu prea s-au înțeles de la început, lucru recunoscut de ambele pe Internet în repetate rânduri

Culiță Sterp a recunoscut că a cunoscut dragostea adevărată alături de actuala lui parteneră, pentru care a avut numai cuvinte de laudă, scrie romaniatv.net.

„Daniela și Milan înseamnă tot pentru mine. Cea mai mare fericire pentru mine sunt ei doi și mă bucur atât de mult că mi-a dat Dumnezeu o familie atât de frumoasă. Eu n-am cunoscut ce-i dragostea adevărată decât acum când am un copil. Cine n-are copii îi îndemn să facă un copil”, a spus Culiță Sterp, în emisiunea lui Adiță Voicu.

error: Content is protected !!