Cum arată vila de lux din Cluj în care locuiește Alin Oprea cu Medana. Livingul spațios are 100 de mp

Updated on octombrie 2, 2024 Cum arată vila de lux din Cluj în care locuiește Alin Oprea cu Medana. Livingul spațios are 100 de mp 1

Alin Oprea și Medana trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și locuiesc într-o casă așa cum doar în filme mai vezi.

Cu un living spațios de 100 de metri pătrați, decorat într-un stil unic, interiorul vilei lor este un adevărat spectacol pentru cei care le calcă pragul. Alin Oprea și Medana s-au cununat religios în septembrie anul trecut, iar de atunci trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basme.

Recent, fanii au avut privilegiul de a arunca o privire în casa lor, odată cu publicarea unei serii de videoclipuri și imagini de către soția lui Alin Oprea, scrie libertatea.ro.

Livingul lor, cu piese de mobilier spectaculoase și decorațiuni prețioase, emană o eleganță aparte. Scaunele elegante și tapițate într-o nuanță de grena nobil, canapelele impunătoare cu note aurii și candelabrul sclipitor sunt doar câteva dintre elementele care transformă acest spațiu într-un adevărat palat.

Cum arată vila de lux din Cluj în care locuiește Alin Oprea cu Medana. Livingul spațios are 100 de mp 2

Medana și Alin Oprea nu se feresc să împărtășească momente din viața lor privată cu fanii lor, iar de fiecare dată când o fac, nu ezită să pună în prim-plan frumusețea și eleganța locuinței lor. Cu fiecare detaliu, cei doi demonstrează că locuința lor nu este doar un simplu spațiu, ci un adevărat paradis personal. Imaginile postate de Medana oferă doar o mică privire în universul lor, dar suficient pentru ca fanii să își facă o impresie despre vila în care cuplul locuiește.

Cum arată vila de lux din Cluj în care locuiește Alin Oprea cu Medana. Livingul spațios are 100 de mp 3

„Acasă este locul în care sufletul respiră liniște. Sărbătorile se petrec acasă, iar eu am reușit să îmi creez propriul Paradis”. În imaginile atașate se pot vedea, de asemenea, și scările interioare albe și solide, cu detalii aurii, așa cum este totul în casa lor făcut în stil regal, potrivit viva.ro.

@medana.opreaHome sweet home! #

♬ sunet original – Medana și Alin Oprea

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oprea Medana (@oprea_medana)

Alin Oprea și-a făcut public testamentul. “Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață”
După divorțul de fosta soție, Alin Oprea de la „Talisman” a rămas fără cea mai de preț comoară: copiii săi. Aceștia au ales să îi întoarcă spatele, dându-i dreptate mamei în șirul neînțelegerilor dintre ei. Războiul orgoliilor dintre artist și Larisa Uță, mama copiilor săi, continuă și astăzi, la trei ani de la separare.

Copiii lui Alin Oprea erau deja majori în momentul în care acesta s-a despărțit oficial de mama lor, așa că nu a fost nevoit să le plătească pensie alimentară. Totuși, pentru că ei și Larisa Uță au rămas cu toate bunurile familiei, acesta a decis să le las tot și să nu ceară partea lui înapoi. Drept urmare, și-a întocmit testamentul în noaptea de 15 spre 16 aprilie 2023, când a decis să nu deschidă proces de partaj cu mama copiilor săi.

Acum, la mai bine de un an de la scrierea testamentului, acesta l-a publicat pe Facebook, pentru a dovedi tuturor că a vorbit cât se poate de serios când a spus că lasă tot ce are lui Adrian (25 de ani) și Melissei (22 de ani), scrie divahair.ro.

„În noaptea sfântă a Învierii din 2023, alături de soția mea, Medana, am scris acest „testament” pentru copiii mei, din iubire și iertare. Vă mulțumesc pentru … „recunoștință”.”, a scris artistul în mediul online, înainte de a publica testamentul.

Cum arată testamentul lui Alin Oprea
„HRISTOS A ÎNVIAT ! În acestă zi simbolică, cu importante semnificații, am hotărât să fac un gest venit din suflet pentru voi, copiii mei, Melissa și Adrian, indiferent de modul în care ați ales să vă poziționați față de mine. Nu vă judec, nu vă condamn și nu vă pedepsesc, dar nici nu „cerșesc” și nici nu am intenția de a „cumpăra” iubirea, respectul sau recunoștința voastră.

Vă dăruiesc vouă, copiilor mei, toată averea pentru care am muncit o viață, până când „mama voastră” a hotărât în locul Lui Dumnezeu și a legii că eu nu mai însemn și nu mai merit NIMIC, trântind și încuind ușa definitiv în urma mea. Vă las vouă toate bunurile, apartamentele și sumele de bani.

Pentru voi am făcut toate sacrificiile, pentru voi am muncit zi și noapte, pentru voi m-am pus mereu pe ultimul loc, vouă vreau să vă rămână TOT! O iau eu din nou de la zero, pentru a nu vă lăsa pe voi împovărați de greutățile vieții. Din acest moment, nicio ședință umilitoare în sala de judecată nu-și mai are rostul, renunț eu în favoarea voastră la toate procesele care v-ar putea afecta negativ în prezent sau în viitor.

Acesta este un gest făcut din iubire, iertare și compasiune pentru voi, nu cer nimic în schimb și nu pun nicio condiție. Am fost și voi rămâne până la sfârșitul vieții tatăl vostru, vă puteți baza pe mine oricând și în orice situație, dacă viața o cere. Dacă v-am greșit vreodată cu ceva? ÎMI CER IERTARE! Vă doresc o viață fericită și împlinită, sănătate, iubire și succes.
PAȘTE FERICIT! 15/16.04.2023”

Cântărețul de la „Talisman” chiar s-a ținut de cuvânt, pentru că nu i-a deschis niciun proces fostei soții și a lăsat-o să împartă toate bunurile comune cu Melissa și Adrian.

„Eu am acum o altă familie, unde, în sfârșit, simt că mi-am găsit liniștea și fericirea. 🙏🏼”, a mai scris Alin Oprea pe Facebook.

error: Content is protected !!