Accident în Cluj. O femeie și o fetiță de 7 ani rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Updated on august 19, 2024 Accident în Cluj. O femeie și o fetiță de 7 ani rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat 1

Un accident rutier a avut loc astăzi  în satul Ghirișul Român din comuna Mociu. O mașină s-a răsturnat într-un șanț.

În urma incidentului rutier o femeie și o fetiță de 7 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. În timp ce un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj al serviciului de ambulanță județean se deplasau către incident, un alt echipaj SMURD aflat în zonă au acrodat primul ajutor medical.

,,Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit în această dimineață la un un accident rutier petrecut pe raza localității Ghirișul Român, comuna Mociu.

La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al serviciului de ambulanță județean, unde au găsit, un autoturism răsturnat și ocupanții ieșiți din acesta. Un echipaj SMURD, aflat în zonă pentru un alt caz, a acordat primul ajutor calificat persoanelor implicate în accident, până la sosirea forțelor alocate pentru această intervenție.

O femeie și o fetiță, în vârstă de 7 ani, au fost consultate și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conform evaluărilor primare acestea erau conștiente și cooperante,” a transmis ISU Cluj.

error: Content is protected !!